- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Aynen sendin dimi ağrım var diyen geçtimiYani hamilelik boyunca sanirim hic rahatlyamicazne de olsa can tasiyoruzz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sendin dimi ağrım var diyen geçtimiYani hamilelik boyunca sanirim hic rahatlyamicazne de olsa can tasiyoruzz
![]()
Aynen sendin dimi ağrım var diyen geçtimi
Sanırım benim tedaviden önce bel ağrısıyla gittim dr bel fıtığı başlangıcı var demişti şimdide ağrı yapıyor bacağıma falan vuruyor bu arada benimde 20 Mayıs randevuBacaklarim hala agriyor artik 20 mayista gittigimde soylerim. Yani yarim saat ayakta dursam agrimaya başlıyor. Spor yapmassin sonra yapar hamlamissin gbi agrir ya ayni oyle. Sende de mi var
Sanırım benim tedaviden önce bel ağrısıyla gittim dr bel fıtığı başlangıcı var demişti şimdide ağrı yapıyor bacağıma falan vuruyor bu arada benimde 20 Mayıs randevu
NEyi canımAyniyiz seninle bakalim artik
Yok benim ilaclardan sonra basladi. Ee ne yapacaksin sen peki
NEyi canım
Bel fitigi baslangicini ? Yani ilerleyen birseymi bilmiyorum da biseylee yapman gerekmezmi
Yapcak birşey yok sanırım canım dr iğne falan vurdurman sakıncalı hamile kalırsan demişti muanede tekrar sorcam
BurdaaaKızlar nerelerdesiniz
Hayırlı olsun canm leke neden olmuşBenden dün leke geldi kızlar dr gittim kese göründü şükür
Sebepsiz olabilir dedi dr 4+5Hayırlı olsun canm leke neden olmuş
Canim buna yazayım dedim gercı suan hamıleymıssın ama olmaya da bılırsın. O testlerin ustunde 5 dakikadan sonrakı degerlere ınanmayın yazıyo durdukca 10 dakkada falan 2. Çizgi cıkıyomus. 5.gun embrıyosu 6. Gün bellı oluyo cıkıyo ama 4. Gün çok erken olmus. Yazıyı okuyanlar mutlaka olcak bunu bılsınler isterim o yuzden Gecmis de olsa yazdımKizlar transferimin 4.günunden bildiriyorum. Bugun ilk defa duş aldim sonrasinda resmen altima kacirir gibi beyaz seffaf akintim bel agrim ve kasik agrim oldu gaz sorunu yasiyorum 2 gundur ve şişkinlik yasadim dayanilmayacak kadar ve agri kesici içtim.
Eşim geldi test yapmami istedi o kadar rahat yaptim ki yani çikmayacagina eminim. Elimde erken gebelik testim vardi. Yaptim ilk 5 dk bisey yoktu sonra 10 dakika markete gittik geldik. Ikinci bir silik çizgi çikmiş. Rengi gri yogunlukta ama hafif pembe gibi gozle goruluyor ama fotoda anlasilmiyor diye yukleyemedim.
Dunde gonapeptly igne vuruldum bir doz. Ben o silik cizgiyi ona bagladim siz ne dersiniz??? Bu arada 5.gun embriyosu...
Bence vardır çünkü cok erken yapmssn p tesi tekrarlaArkadaşlar merhaba aslında yıllardır takip ediyorum ankcak bir türlü yazmaya ve konular girmeye cesaret edemedim. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır evliyiz... 14 mayıs ta 5.gün embriyosu transfer edildi... Dün evde test çubuklarından vardı dur bi çiş yapayım dedim. Çok yeni çünkü bir ümidim yoktu açıkça... İkinci çizgi silik de olsa belirdi... Normal mi arkadaşlar resmi büyütüp bakın... Ayrıca dayanamayıp kan testi verdim..normal hcg değerlerim hep 0,1 ila 1,2 arası değişiyor... Dün 4,3 olmuşbenim gibi manyak yoktur heralde salı transfer yapıp cuma test yapan.... Yorumlarınızı bekliyorum canlarım
inşallah herkesin bebüşleri annelerine sıkı sıkı tutunsun.. Tabi benim de..
Sebepsiz olabilir dedi dr 4+5