Test

Canim buna yazayım dedim gercı suan hamıleymıssın ama olmaya da bılırsın. O testlerin ustunde 5 dakikadan sonrakı degerlere ınanmayın yazıyo durdukca 10 dakkada falan 2. Çizgi cıkıyomus. 5.gun embrıyosu 6. Gün bellı oluyo cıkıyo ama 4. Gün çok erken olmus. Yazıyı okuyanlar mutlaka olcak bunu bılsınler isterim o yuzden Gecmis de olsa yazdım

Cnm evet once bende dikkate almadim ama ertesi gun yaptigimda 10 dakikada cikti. Sonraki gunde de 5 dk da..

Arkadaşlar merhaba aslında yıllardır takip ediyorum ankcak bir türlü yazmaya ve konular girmeye cesaret edemedim. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum 3 yıldır evliyiz... 14 mayıs ta 5.gün embriyosu transfer edildi... Dün evde test çubuklarından vardı dur bi çiş yapayım dedim. Çok yeni çünkü bir ümidim yoktu açıkça... İkinci çizgi silik de olsa belirdi... Normal mi arkadaşlar resmi büyütüp bakın... Ayrıca dayanamayıp kan testi verdim..normal hcg değerlerim hep 0,1 ila 1,2 arası değişiyor... Dün 4,3 olmuş ☺️ benim gibi manyak yoktur heralde salı transfer yapıp cuma test yapan.... Yorumlarınızı bekliyorum canlarım 🥰🥰 inşallah herkesin bebüşleri annelerine sıkı sıkı tutunsun.. Tabi benim de..

Daha yeni tutunmuş insallah saglikla ilerler. Bende 4.gun yaptim bu testten 15 dk sonrasinda silik cikti

Ama sen kani erken yaptirmissin benim 6.gunumde 18 cikmisti

Daha yeni tutunmuş insallah saglikla ilerler. Bende 4.gun yaptim bu testten 15 dk sonrasinda silik cikti

Ama sen kani erken yaptirmissin benim 6.gunumde 18 cikmisti
Teşekkürler ederim arkadaşım cevabın için... O kadar farl ediyorum mu iki gün arayla??? Bir de eğer inşallah Rabbim nasip etmişse bebek tutunmuşaa pazartsi günü kan testinde mutlak yükselmesi gerekiyord dimi?

Teşekkürler ederim arkadaşım cevabın için... O kadar farl ediyorum mu iki gün arayla??? Bir de eğer inşallah Rabbim nasip etmişse bebek tutunmuşaa pazartsi günü kan testinde mutlak yükselmesi gerekiyord dimi?
HAyırlı olsun inşallah bebişinn seninledir evet çok erkennyapmıssın test gününde yapman senin için daha iyi olacaktır canım ondan sonra iki günde iki katı beklenir sağlıklı gebelik için

Diyelim ilk sonuc 15 cikti
Iki gun sonra 30 veya üstü cıkmali. Bu sekilde saglikli diyebiliyorlar.

Benim
6.gun 18
8.gun 55
10.gun 90
13.gun 284 cikti

Sen doktor ne zaman kan tahlili yaptir dediyse o zaman yaptir degerin yukselmis olur o zamana

29 Nisan canımm

Aramizda 1 gun var peki transferi yapan doktorunla konuştunmu. Degerin cok iyi halbuki ama ben yinede bunun bir sorun oldugunu dusunmuyorum sonucta 5.haftanin icindesin..

Bendede 6 haftalik gozukuyor ama bence bende seninki kadarim. Cunku doktor bosuna 27 mayista cagirmadi beni. Bide seninki 20 mayisti sanki dimi

Aramizda 1 gun var peki transferi yapan doktorunla konuştunmu. Degerin cok iyi halbuki ama ben yinede bunun bir sorun oldugunu dusunmuyorum sonucta 5.haftanin icindesin..

Bendede 6 haftalik gozukuyor ama bence bende seninki kadarim. Cunku doktor bosuna 27 mayista cagirmadi beni. Bide seninki 20 mayisti sanki dimi
Normal dedi dr ama kese görünen ekranda 5hafta6 yazıyordu 4 hafta 5 dedi uyumlu dedi benim 20 siydi ama benim lekem geldi dün gittim mecbur şimdi 31 Mayıs tekrar gel dedi

Normal dedi dr ama kese görünen ekranda 5hafta6 yazıyordu 4 hafta 5 dedi uyumlu dedi benim 20 siydi ama benim lekem geldi dün gittim mecbur şimdi 31 Mayıs tekrar gel dedi

Son aadet tarihine gore 6 haftanin icinde gozukuyoruz evet ama zten bende kk da okumustum tup bebeklerin ultrasonla uyumlu olmadigini o yuzden skma canini sakin...

HAyırlı olsun inşallah bebişinn seninledir evet çok erkennyapmıssın test gününde yapman senin için daha iyi olacaktır canım ondan sonra iki günde iki katı beklenir sağlıklı gebelik için
Çok mutlu oldum sizlerle konuşunca... Çünkü ancak biz birimizi anlarız.. Test günüm 27 mayıs... İnşallah sizlere güzel haber veririm.. Özel olarak dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Bugün mesela kendimi çok yorgun hissediyorum.. Hiç bir şey yemek istemedim.. İki kere de kustum.. Çok erken biliyorum belirti için ama tuhaf oldum böyle

Diyelim ilk sonuc 15 cikti
Iki gun sonra 30 veya üstü cıkmali. Bu sekilde saglikli diyebiliyorlar.

Benim
6.gun 18
8.gun 55
10.gun 90
13.gun 284 cikti

Sen doktor ne zaman kan tahlili yaptir dediyse o zaman yaptir degerin yukselmis olur o zamana
Teşekkürler arkadaşım.. 27 mayıs test günüm

Çok mutlu oldum sizlerle konuşunca... Çünkü ancak biz birimizi anlarız.. Test günüm 27 mayıs... İnşallah sizlere güzel haber veririm.. Özel olarak dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Bugün mesela kendimi çok yorgun hissediyorum.. Hiç bir şey yemek istemedim.. İki kere de kustum.. Çok erken biliyorum belirti için ama tuhaf oldum böyle
Kullandığımız ilaçlar yapıyor canımm daha kusmak için çok erken olduğunu düşüyorum psikolojik olabilir dikkat etmenngerekn tek şey ağır kaldırmamak fazla yorulmamak

Vala bilmiyorum ki kan verelimmi dedim kese göründükten sonra gerek yok kan vermeye dedi o degere göre bende şaşırdım artık

Cnm bence normal 20 mayista cagirmisti seni diye hatirliyorum o zaman gittiginde de 5 haftalik dicek canim 😘 sen gonlunu rahat tut. Hatta 20 mayista benmde randevum var o zaman bnde seni bilgilendiririm sorarim doktora

Ilaclardandir canim bol bol vitamin al havuc suyu ic ananas ye

Back
X