- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YoktuBelli belirsiz bir hayalet çizgi var gibi ama ben mi yanlış görüyorum?
Belli belirsiz bir hayalet çizgi var gibi ama ben mi yanlış görüyorum?
Ben göremedim çizgi.
Test yapınca üzülüyorum yapmıcam dediğim ay gecikme oluyor ister istemez içim rahat etsin negatif çıkarsa da üzülmücem diyorum ama sonuçRegl olmadığınız sürece gebelik ihtimali var geç döllenme olmuş olabilir biraz daha bekleyip olmazsanız kan testi verin bence geç döllenme ise bu tarz testlerde çok geç çıkıyor bazen
Test yapınca üzülüyorum yapmıcam dediğim ay gecikme oluyor ister istemez içim rahat etsin negatif çıkarsa da üzülmücem diyorum ama sonuçyine üzülüyorum. Geç döllenme olduğu zaman ne zaman test yapmak lazım?
İlk defa geçen ay 2 hafta geçti regl acaba bu ay da öyle mi olur yoksa minik bir mucize okur muGeç döllenme olduğu için adeti 10 gün geçtiği halde ev tipi testte negatif görüp kanda pozitif gören çok oldu buralarda.
Ev testlerinde görebilmek için bazen baya beklemek gerekiyor kana bile daha yeni geçmiş ol
Olabilir tabii ama gebelik olmadığı halde bu kadar gecikiyorsa mutlaka bir uzmana görünün iki hafta çok uzun bir süre adet düzensizliği olmuş oluyor bu devam ederse nedenini öğrenin mutlaka adet düzensizliği de gebe kalmayı zorlaştırıyor çünküİlk defa geçen ay 2 hafta geçti regl acaba bu ay da öyle mi olur yoksa minik bir mucize okur mu![]()
Hiç şaşmazdı iste sadece geçen ay ve şuan yeni yeni gecikme oluyor. Bütün kontrollerim yeni yapılmıştıOlabilir tabii ama gebelik olmadığı halde bu kadar gecikiyorsa mutlaka bir uzmana görünün iki hafta çok uzun bir süre adet düzensizliği olmuş oluyor bu devam ederse nedenini öğrenin mutlaka adet düzensizliği de gebe kalmayı zorlaştırıyor çünkü
Bazen oluyor gebelik düşünürken bende de bazen korunmadığımız aylarda gecikmeler oluyordu önemli olan sürekli devam edip etmemesi, bir iki kez olması mevsimsel strese bağlı falan olabilir ama devam ederse gözden kaçan bir şey olmuş olmasın diye yine bir gidin benceHiç şaşmazdı iste sadece geçen ay ve şuan yeni yeni gecikme oluyor. Bütün kontrollerim yeni yapılmıştı
İnşallah gebelik olur yoksa da yine gözden geçiririm kontrollerimiBazen oluyor gebelik düşünürken bende de bazen korunmadığımız aylarda gecikmeler oluyordu önemli olan sürekli devam edip etmemesi, bir iki kez olması mevsimsel strese bağlı falan olabilir ama devam ederse gözden kaçan bir şey olmuş olmasın diye yine bir gidin bence
İnşallah hamilesinizdir ondan gecikmistir
Hamilelik için uğraşmıyorum yazmıştınız dediğim gibi ovülasyon takibi yapın ve 2 1 2 1 devam edin.Kızlar regl 3 gün gecikti2 gün gecikme de erken gebelik negatif olmayı bekliyorum olmuyor geç mi olacak acaba yoksa gebelik var da çıkmadı mı?
Bir kaç gün daha gelmezse yenilerim testi
![]()
Alcam deneyeceğim teşekkürleerHamilelik için uğraşmıyorum yazmıştınız dediğim gibi ovülasyon takibi yapın ve 2 1 2 1 devam edin.