- 16 Mart 2025
- 122
- 16
- 13
- 20
- Konu Sahibi Berfinyldz33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim yaHanımlar geçen hafta 2 gün ara ara kahverengi leke geldi ve adetim 7 gün gecikti bugün 2 tane tes yaptım gölge gibi çizgi görer gibiyim ama belli olmuyor sizce pozitifmi
Ben göremedim yaregliniz baya geçmiş kan verin isterseniz. Kahverengi leke regl günü mü geldi
Kahverengi leke adet günümden 2 gün önce olduBen göremedim yaregliniz baya geçmiş kan verin isterseniz. Kahverengi leke regl günü mü geldi
Sizinki pozitif benimde ilk çocugumda sizinki gibi olmuştu ama yinede kan verinBenimkine bakarmisiniz
Benim teslerxe gözle bakınca gölge gibi duruyor başkası bakınca goremiyorBenimkine bakarmisiniz
Pozitif bence
Çizgi gördünüz mü testin son hali buPozitif bence
Seninkinde göremiyorum canım diğer arkadaşa söyledimÇizgi gördünüz mü testin son hali bu
Test bozuk galiba hamileseysiniz aten direk cikmasi lazim elinizde varsa birtane daha deneye bilirsiniz sabahi beklemize gerek yok bence 1 hafta gecikmeye direk cikmasi lazimÇizgi gördünüz mü testin son hali bu
Test bozuk galiba hamileseysiniz aten direk cikmasi lazim elinizde varsa birtane daha deneye bilirsiniz sabahi beklemize gerek yok bence 1 hafta gecikmeye direk cikmasi lazimÇizgi gördünüz mü testin son hali bu
Şimdi Birtane daha yaptım böyle çıktıTest bozuk galiba hamileseysiniz aten direk cikmasi lazim elinizde varsa birtane daha deneye bilirsiniz sabahi beklemize gerek yok bence 1 hafta gecikmeye direk cikmasi lazim
Teslerinizde sorun var bozuk ondan anlasilmiyor bence siz farkli test veyada kan verin bi baktirinŞimdi Birtane daha yaptım böyle çıktı
Test bozukŞimdi Birtane daha yaptım böyle çıktı
Bugün 3 test yaptım hepsi bozuksa eczanede sorun varTeslerinizde sorun var bozuk ondan anlasilmiyor bence siz farkli test veyada kan verin bi baktirin
İdrarı fazla damlatıyor olabilir misiniz? 2-3 damla yeterliBugün 3 test yaptım hepsi bozuksa eczanede sorun var
Ben 5 damla akıttım 23 nisanda da kan vermiştim böyle çıkmıştıİdrarı fazla damlatıyor olabilir misiniz? 2-3 damla yeterli
Çok uzun bi süre geçmiş o zaman olmamış olabilir. Farklı bi markayla deneyin 2-3 damla yeterli olucaktırBen 5 damla akıttım 23 nisanda da kan vermiştim böyle çıkmıştı
SagolunÇok uzun bi süre geçmiş o zaman olmamış olabilir. Farklı bi markayla deneyin 2-3 damla yeterli olucaktır