Test

0.5 negatif oluyormuş benim 7,7 çıktı yani 0.5 sin uzerinde
Canım sonuç kısmı değer yazan yer oluyor referans kısmı olması gereken sayı aralığını gösterir senin sonucun 0,6 çıkmış. Olması gereke değer ise referans kısmında yazdığı gibi. Ben böyle anladım başka arkadaşlar da yorumlar..

Simdi evden çıkarken teste tekrar baktım böyle gözüküyor simdi
Al bi marka test galiba. Beni hiç yanıltmadı bu test negatifse hiç çizgi çıkarmadı. İnşallah sizinde yanıltmaz. Ama son zamanlarda başka markaların faln bozulan testlerini görünce emin olamıyoruz.

Simdi evden çıkarken teste tekrar baktım böyle gözüküyor simdi
IMG_8440.webp

Benim regl e 6 gün var belirti yaşadığım için test yaptım beş dakika içinde çıktı gebelik sizce var mı

Eki Görüntüle 3586683
Benim regl e 6 gün var belirti yaşadığım için test yaptım beş dakika içinde çıktı gebelik sizce var mı
Ekrandan pek göremedim canım ya benimde 9 gün geçti kan verdim referans araligi 7,7 çıktı herkes pozitif diyor bir hafta sonra tekrar vercem kani seninde ins vardır gününü bekle ve kan ver derim

Hamilesin yani gözün aydın çok sevindim valla bende yarin sabah kan vercem tekrar kadin doğuma gitmedim daha değerin kaç cikti
Degeri soylemedi sadece gebesiniz 3 hafya sonra gelin sagliklo olup olmadigi belli olur dedi insallah sorun cikmaz sende bian once git cok heycanli🤭🥰

Back
X