- Konu Sahibi Berfinyldz33
Insallah gebeyimdir dua edinPozitif bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah gebeyimdir dua edinPozitif bence
Hadi insallah pizitiftirrSizinki pozitif benimde ilk çocugumda sizinki gibi olmuştu ama yinede kan verin
Bende şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah pozitif cikarHadi insallah pizitiftirr![]()
Dualarim seninle bacim hayrlisiyla guzel haberlerle gell bende gitsem bakarlarmi kanima acebaBende şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah pozitif cikar
Bakarlar bence test sonucunu paylaşım seninleDualarim seninle bacim hayrlisiyla guzel haberlerle gell bende gitsem bakarlarmi kanima aceba
Senin sonuc kac gibi cikar haberlerini bekliyorumBakarlar bence test sonucunu paylaşım seninle
2 saate cikar daha erken de olabilirSenin sonuc kac gibi cikar haberlerini bekliyorum
Senin sonuc kac gibi cikar haberlerini bekliyorum
Hadi insallah saglikli bir gebelik olur cnm ben hastaneye baya uzagim bu yuzden pazartesi gidecem ama nasl merk ediom sonuc ne diyeeSimdi evden çıkarken teste tekrar baktım böyle gözüküyor simdi
pozitif görünüyor. diğer testleriniz bozuktu ya da idrar dağılmıştı galibaSimdi evden çıkarken teste tekrar baktım böyle gözüküyor simdi
Olabilir kan verdim şimdi bakalmpozitif görünüyor. diğer testleriniz bozuktu ya da idrar dağılmıştı galiba
Kan verdim şimdi 1 buçuk saate çıkarmışHadi insallah saglikli bir gebelik olur cnm ben hastaneye baya uzagim bu yuzden pazartesi gidecem ama nasl merk ediom sonuc ne diyee
Rabbim guzel haberler guzel sevincler yasatsin senin adina ben heycanlandim suanKan verdim şimdi 1 buçuk saate çıkarmış
Haber verirsin canım bekliyoruz inşallah vardırKan verdim şimdi 1 buçuk saate çıkarmış
Insallah seninde vardırKan verdim şimdi 1 buçuk saate çıkarmış
Pozitif miHaber verirsin canım bekliyoruz inşallah vardır![]()
Değil canım. 5 ve üstü pozitif ama 0.5 değil direkt 5 ve üstü olmalı.Insallah seninde vardır
Pozitif mi
Doktor dediki şuanda pozitif dedi bi kaç gündür sonra tekrar dediDeğil canım. 5 ve üstü pozitif ama 0.5 değil direkt 5 ve üstü olmalı.![]()
Pozitif değil canım tekrar bir sor istersen yanlış anlaşılma olmuş olabilirDoktor dediki şuanda pozitif dedi bi kaç gündür sonra tekrar dedi
Tekrar sordum iki dk önce pozitif diyorPozitif değil canım tekrar bir sor istersen yanlış anlaşılma olmuş olabilir
0.5 negatif oluyormuş benim 7,7 çıktı yani 0.5 sin uzerindePozitif değil canım tekrar bir sor istersen yanlış anlaşılma olmuş olabilir