- 16 Mart 2025
- 122
- 16
- 13
- 20
- Konu Sahibi Berfinyldz33
Valla canım bu sabah 9.30 da kan verdim sağlık ocağında vermek zorunda kaldım hala sonuc çıkmamış bekliyorum heycanlaNaptin cnm degerin kac cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım bu sabah 9.30 da kan verdim sağlık ocağında vermek zorunda kaldım hala sonuc çıkmamış bekliyorum heycanlaNaptin cnm degerin kac cikti
Valla ne yapayım canım kanı sağlık ocağında vermek zorunda kaldım hastanede veremedim kızım rahatsız biraz şimdide sonjc bekliyorum halaNaptin cnm degerin kac cikti
E nabizdan baksana cnm cikmistir 2 saat icinde kan cikiyorValla ne yapayım canım kanı sağlık ocağında vermek zorunda kaldım hastanede veremedim kızım rahatsız biraz şimdide sonjc bekliyorum hala
Şimdi baktım cnm çıkmamış sabahtan beri bekliyorum aradım akşama doğru cikar dediler cikmadiE nabizdan baksana cnm cikmistir 2 saat icinde kan cikiyor
Guzel haberler bekliyorum cnmŞimdi baktım cnm çıkmamış sabahtan beri bekliyorum aradım akşama doğru cikar dediler cikmadi
Önce değerime bakıp öyle gitmeyi düşünüyorum ama yok sonuc cikmiyorGuzel haberler bekliyorum cnmkadin doguma gitseydn kske
Niye naz yapiyor bu degerlerin boyleÖnce değerime bakıp öyle gitmeyi düşünüyorum ama yok sonuc cikmiyor
Bi bilsem sağlık ocağında verdim ya çok geç cikiyor keşke hastanede verseydim diyorum simdiNiye naz yapiyor bu degerlerin boyle![]()
Canım değer kısmında yazan senin sonucun, yani 0.6 cikmis, o yüzden negatif bu teste gore. Ama sanirim tekrar yaptirdin, İnsallah sonradan artmistirInsallah seninde vardır
Pozitif mi
İmi doktora da danışayım referans aralığı 7,7 çıktığı için pozitif dediler yani yeni hamilesin ondan düşük dedilerCanım değer kısmında yazan senin sonucun, yani 0.6 cikmis, o yüzden negatif bu teste gore. Ama sanirim tekrar yaptirdin, İnsallah sonradan artmistir
pozitif diyen doktoru degistir bence![]()
Canım referans aralığı dedigi sey senin sonucun degil, eger sonucu sisteme yanlis girdilerse bilemem,İmi doktora da danışayım referans aralığı 7,7 çıktığı için pozitif dediler yani yeni hamilesin ondan düşük dediler
Ciktiginda buraya atarsin xnm bende cok merak ettimBi bilsem sağlık ocağında verdim ya çok geç cikiyor keşke hastanede verseydim diyorum simdi![]()
Sonuç bu çıkmış cnm 7.7 den 02 ye düşmüşCiktiginda buraya atarsin xnm bende cok merak ettim
Qdetim 10 gün oldu gecikti kahverengi lekelenmem de oldu ve midem bulanıyor nasil böyle çıkabilirCiktiginda buraya atarsin xnm bende cok merak ettim
Saglik olsun insallah bi sonraki ay guzel haberlerini alirizSonuç bu çıkmış cnm 7.7 den 02 ye düşmüş
Ben iraz daha bekleyip kadin doğuma gitcem adet olmadim cunkuSaglik olsun insallah bi sonraki ay guzel haberlerini aliriz
Aynen cnm hakkinda hayrlisi olsunBen iraz daha bekleyip kadin doğuma gitcem adet olmadim cunku