Teste bakabilir misiniz rica etsem

Yusrainci

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
38
8
6
28
Artımed gebelik testi yaptim bu sekilde çıkti 15 20 dakika icinde. Ama suan karnim agriyor ve pembe leke geldi sizce gebelik varmi onceki gun yaotigimdada bu sekilde cikmis ama uyudugum icin o kadar beklemedim sanirim gece oldugu için. Adetim 4 gün geçti bu arada.

Eklentiler

• IMG-20230717-WA0005.webp
    IMG-20230717-WA0005.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 183
Bu marka için yanıltıcı diyorlar ama emin olamadım, 4 gün gecikme varsa kan testi verebilirsiniz

Pembe leke adet başlangıcı da olabilir biraz bekleyin. Devamı gelmezse yarın gidip kan verin. Genelde ilk 5-10 dk içinde çıkan çizgiler doğru kabul edilir.
İnşallah vardır, Allah gönlünüze göre versin.

Artımed gebelik testi yaptim bu sekilde çıkti 15 20 dakika icinde. Ama suan karnim agriyor ve pembe leke geldi sizce gebelik varmi onceki gun yaotigimdada bu sekilde cikmis ama uyudugum icin o kadar beklemedim sanirim gece oldugu için. Adetim 4 gün geçti bu arada.
Canım gorunuyor ikinci çizgi ben görüyorum başka test dene bence açık pembe yerlesme kanamasıda olabilir

Bende gördüm ikinci çizgiyi. Pozitif çıkan testlerde çok fazla yanlışlık olmaz diye biliyorum. Negatif çıkınca tekrar yapılır. Tabi bu marka hakkında bi fikrim yok

Bende gördüm ikinci çizgiyi. Pozitif çıkan testlerde çok fazla yanlışlık olmaz diye biliyorum. Negatif çıkınca tekrar yapılır. Tabi bu marka hakkında bi fikrim yok
Baska bir markada daha aynisi olmustu ama ne kadar surede cikmisti bilmiyorum uyumustum negatif zaten diye baklm pembe lekenin devami gelmezse baska marka ile yapacağim

Back
X