Teste bakabilir misiniz

Cocukgelisimci07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
131
31
48
31
Kizlar ben 10 gün önce 3 gün kadar adet oldum normalde daha uzun sürerdi ..adet bittiğinden beri kasık agrilarim göğüs ucu hassasiyeti gibi belirtiler vardı dün yaptığım test bı saat sonra silik çizgi ama kuruma çizgisi gibi gri değildi daha önce onuda yaşadım bı el atın bana kafam allak bullak

Eklentiler

• IMG_20221003_132948.webp
    IMG_20221003_132948.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 144
Kizlar ben 10 gün önce 3 gün kadar adet oldum normalde daha uzun sürerdi ..adet bittiğinden beri kasık agrilarim göğüs ucu hassasiyeti gibi belirtiler vardı dün yaptığım test bı saat sonra silik çizgi ama kuruma çizgisi gibi gri değildi daha önce onuda yaşadım bı el atın bana kafam allak bullak
Kesinlikle kan testi net sonuc verir ama 1 saat çok fazla yine de bana kuruma çizgisi gibi geldi

Canim gölge gibi ama kurumacizgisi olabilir kan versen net cikar.. bu arada adetliyken yada lekelenme varken test yapilirmi? Bilen varmi ?

1 saate testin geçerliliği kalmaz malesef

Aynı zamanda vajinam da da bazen ağrılar oluyor ve ilişki esnasında da bazen yanma bazen ağrı oluyor hiç olmaz di
Ayni durum bende de var vajinada ağrı kasıkta sızı var göğüs ucu acıyor ve ucu şişkin ama adetime 6 gün var test yapmadım negatif görmek istemiyorum midemde hassas normalde kusma olmazdı iki kez yanma ve kusma oldu ama umutlanmak istemiyorum

Testin bir saat sonra böyle olması normal aslında 10 dk içinde böyle olduysa bir ihtimal ama benimde bir kere oldu 6 dk sonra silik oldu ama negatif çıktı kanda oyuzden umutlandirmak istemem seni canım

1 yıl oldu bizim ama bbeni süreçler yordu PCO tanısı kondu yaklaşık 6 aydır flan doğum kontrol hapi kullandım artık kullanmamaya karar verdim fazla kilom var maalesef pcostan dolayı adet düzensizliği var 13 kilo verdim bu süreçte ha oldu ha olcak yok rüyalar yok aile bebek istemi .. eşimle ben çok istiyoruz olmadıkça kafamızda saçma sapan düşünceler oluyor değişik bir surec insanı yoran bı süreç keşke benimde hiç ugrasmadna çocuğum olabilseydi..gördüğüm her video da hamile bebek videoları çıkıyor karşıma kahroluyorum gördükçe ağlıyorum.. gücüm bitti benim sanırım ..eşim en büyük destekcim ama içimde yaşadığım hayal kırıklığına hiç bı şey çözüm olmuyor

Anlattıklarını birebir yaşadık bizde canım ama daha erken sizin için insanlar 7 8 yıl uğraşıyor anca oluyor. Peki hsg çekildi mi çünkü pco olup normal hamile kalan çok oluyor. Bende de küçük bir çikolata kist var doktor engel değil dedi benim tüpler tikaliymis meğer ondan olmuyordu yeni açıldı. Böyle bir durum olabilir sizde de

Evet şimdi sırada o var aklımda ama eşim uzman çavuş ve şuan olduğumuz ilçe de hsg çeken hiç bir yer yok . önümüzdeki ay kendi memeleketime gidip orda çektirmeyi düşünüyorum benimde aklımda olan o

Anlattıklarını birebir yaşadık bizde canım ama daha erken sizin için insanlar 7 8 yıl uğraşıyor anca oluyor. Peki hsg çekildi mi çünkü pco olup normal hamile kalan çok oluyor. Bende de küçük bir çikolata kist var doktor engel değil dedi benim tüpler tikaliymis meğer ondan olmuyordu yeni açıldı. Böyle bir durum olabilir sizde de
Benim çekildi tüplerim açık rahmim de de sıkıntı yok temiz hormon seviyeleri de iyi ama yok iste

Back
X