- 23 Şubat 2022
- 131
- 31
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
-
Kesinlikle kan testi net sonuc verir ama 1 saat çok fazla yine de bana kuruma çizgisi gibi geldiKizlar ben 10 gün önce 3 gün kadar adet oldum normalde daha uzun sürerdi ..adet bittiğinden beri kasık agrilarim göğüs ucu hassasiyeti gibi belirtiler vardı dün yaptığım test bı saat sonra silik çizgi ama kuruma çizgisi gibi gri değildi daha önce onuda yaşadım bı el atın bana kafam allak bullak
1 saate testin geçerliliği kalmaz malesefKizlar ben 10 gün önce 3 gün kadar adet oldum normalde daha uzun sürerdi ..adet bittiğinden beri kasık agrilarim göğüs ucu hassasiyeti gibi belirtiler vardı dün yaptığım test bı saat sonra silik çizgi ama kuruma çizgisi gibi gri değildi daha önce onuda yaşadım bı el atın bana kafam allak bullak
Ayni durum bende de var vajinada ağrı kasıkta sızı var göğüs ucu acıyor ve ucu şişkin ama adetime 6 gün var test yapmadım negatif görmek istemiyorum midemde hassas normalde kusma olmazdı iki kez yanma ve kusma oldu ama umutlanmak istemiyorumAynı zamanda vajinam da da bazen ağrılar oluyor ve ilişki esnasında da bazen yanma bazen ağrı oluyor hiç olmaz di
Testin bir saat sonra böyle olması normal aslında 10 dk içinde böyle olduysa bir ihtimal ama benimde bir kere oldu 6 dk sonra silik oldu ama negatif çıktı kanda oyuzden umutlandirmak istemem seni canımKizlar ben 10 gün önce 3 gün kadar adet oldum normalde daha uzun sürerdi ..adet bittiğinden beri kasık agrilarim göğüs ucu hassasiyeti gibi belirtiler vardı dün yaptığım test bı saat sonra silik çizgi ama kuruma çizgisi gibi gri değildi daha önce onuda yaşadım bı el atın bana kafam allak bullak
Umudunu kaybetme bende 2 yıldır deniyorum olmuyor. Ne kadar oldu sizin denemeye başlayalıUmarım hamilesindir benim bütün umuduum bitti bu seferde ...
Ben adet olmadım henüz 7.gunum 0.100 çıktı beta Dr. Belki geç döllenme olabilir 1 hafta daha bekleyelim dedi cuma günü tekrar teste gidecem. Beynim oyu. Oynuyor sanıyorum artık mide bulantısı baş dönmesi uyku hali var ama test negatif ..adette geciktiC Cocukgelisimci07 sonucunuz ne oldu acaba
Benim çekildi tüplerim açık rahmim de de sıkıntı yok temiz hormon seviyeleri de iyi ama yok isteAnlattıklarını birebir yaşadık bizde canım ama daha erken sizin için insanlar 7 8 yıl uğraşıyor anca oluyor. Peki hsg çekildi mi çünkü pco olup normal hamile kalan çok oluyor. Bende de küçük bir çikolata kist var doktor engel değil dedi benim tüpler tikaliymis meğer ondan olmuyordu yeni açıldı. Böyle bir durum olabilir sizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?