Teste bakar mısınız????

Bluee00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
160
72
48
Öncelikle bu testin pozitive oldugunu bildgmi belirteyim. Esi varikosel olan arkadsmn sabah yaptıgı test. Merak ettigim sey kimyasal gebelikte bu kadar koyu cizgi cıkar mı?? Simdi hastaneye gönderdim kan sonucunu da alacak. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. Ayrıca duanızı esirgemeyin, en azından insallah sağlıklı gebeliktir deyiverin

Eklentiler

• A5C82A26-01E5-40D0-8248-B2371A0F928C.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 162
Arkadaşınız hamile büyük ihtimal hayırlı olsun :) kan sonucunu da yazarsanız sevinirim :) rabbim herkesin gönlüne göre verir insallah

1530 cıktı, cok sevindim simdi sıra bekliyor kadındoğumda, 2000den önce kese belli olmaz ama belki bu sefer olur dedik bekleyemedik. Kimyasl gebelikte bu kadar fazla deger cıkar mu acaba?

Kimyasal değilidir muhtemelen ama aklınızı bununla karıştırmayın ne gerek var. DEğeri gayet güzel çıkmış rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin . Arkadaşınızı korkutmayın .

Niye kimyasal gebelik diye takıldınız anlamadım?
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla bebeğini alır kucağına.
Arkadaşınız gebe. Hayırlı uğurlu olsun.

1530 cıktı, cok sevindim simdi sıra bekliyor kadındoğumda, 2000den önce kese belli olmaz ama belki bu sefer olur dedik bekleyemedik. Kimyasl gebelikte bu kadar fazla deger cıkar mu acaba?
Hayır kimyasal gebelik bu kadar ilerlemez aklınızı karıştırmayın hayırlı olsun değer baya yukselmis çok güzel

Kimyasal değilidir muhtemelen ama aklınızı bununla karıştırmayın ne gerek var. DEğeri gayet güzel çıkmış rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin . Arkadaşınızı korkutmayın .
O benim aklıma soktu kimyasalı, esi varikosel olanlarda cok oluyormus.

günü kaç gun geçmişti arkadasının

hayırlı olsun saglıkla dogsun bebek

Niye kimyasal gebelik diye takıldınız anlamadım?
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla bebeğini alır kucağına.
Arkadaşınız gebe. Hayırlı uğurlu olsun.
Arkadasım söyledi onu, hatta suan sehir dısında esiyle ameliyat olmaya gittiler, yarın ameliyat günüydü. Sanırım inanmakta zorlanıyor. Doktor dgerleri görünce(esinin) cok ümitsiz konusmus. Cok sükür nasip oldu..

günü kaç gun geçmişti arkadasının

hayırlı olsun saglıkla dogsun bebek
6 günü gecmis, benden de saklamıs yine olmaz diye, ısrar ettim yaptı testi. Doktora da gönderdim 1530 ve rahin duvarı kalınmıs dıs gebeliğe de benzemiyor demis cok sükür cok tesekkür ederim

Benim eşim de varikoseldi ama ameliyat oldu ve ardından 3 kez hamile kaldım gayet normal.

Agrı yapmıyorsa olmasın.Benim eşimde geri kaçma oluyordu yürüyemiyordu pek daha ağırdı sanırım
Sanırım yapmıyordu cünkü bebek denemelerinden sonra gittiler doktora, istemiyordu zaten sevgi de hamile kalınca artık mümkün degil olmaz, neyse pek geregi kalmadı onun nazını cekmemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…