Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göremedimKızlar hayalet çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
Deme öyle üzülürümBen göremedim
Bende o ikilemde kaldım Allahım nolur bir bebiş bu arada 2 dakika bekleyip attım kuruma değiluzaktan bakınca var, fotoğrafı yakınlaştırınca yok
Fotoğrafta çok belli olmuyor sen canlı daha iyi görürsün. Kac gün var adete? 5 dk da mi.cikti sonuç?Deme öyle üzülürüm
hangi marka bu?Bende o ikilemde kaldım Allahım nolur bir bebiş bu arada 2 dakika bekleyip attım kuruma değil
Daha güzel çekip atsana canm uzaktan var gibi çünkü bekleyince bir tık daha belirgin olur varsaKızlar hayalet çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
Ben hayalden çizgi uyduruyorum kendime güvenmiyorum o yüzden 2 dk da çıktı ilk yaptığımda net çıktı aha dedim sonra hemen gitti böyle oldu adet 19 unda oldum 16 sından beri deniyoruzFotoğrafta çok belli olmuyor sen canlı daha iyi görürsün. Kac gün var adete? 5 dk da mi.cikti sonuç?
Art bilmem neydi bu artılı olan varyahangi marka bu?
Flaşlı flaşsızDaha güzel çekip atsana canm uzaktan var gibi çünkü bekleyince bir tık daha belirgin olur varsa
19 eylülde mi adet oldun? Adete yakın yumurtladigini mi dusunuyorsunBen hayalden çizgi uyduruyorum kendime güvenmiyorum o yüzden 2 dk da çıktı ilk yaptığımda net çıktı aha dedim sonra hemen gitti böyle oldu adet 19 unda oldum 16 sından beri deniyoruz
Ben görüyorum canım yanı görünüyor hayırlısı olsun hakkında umarım güzel sonuçlar alırsınFlaşlı flaşsız
Reglime bir ömür var bekleyemem o kadar asla 1 senedir deniyorum bu bulanıklığı yeni gördümreglinize daha var mı gecikti mi
ay bilemedimArt bilmem neydi bu artılı olan varya
Evet benim adetim 1 gün sürüyor bazen düzensiz yumurtlama olma ihtimalim yüksek ve şimdiden karnımda kramplar var dayanamadım gece gece yaptım19 eylülde mi adet oldun? Adete yakın yumurtladigini mi dusunuyorsun
Ay allah sesini duysunBen görüyorum canım yanı görünüyor hayırlısı olsun hakkında umarım güzel sonuçlar alırsın
İşte bu kararsızlıklardan test yapmaya korkar oldum yeminle dua edin ne oluray bilemedim