teste bakar mısınız?

birkulisteee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
5
0
1
20
test yaptım bi kaç gün önce bu attığım kasette böyle çıktı çizgi sonra bu erken gebelik testinden aldım fakat dolmadılar bu üstteki T çizgisinin tam yanında bwzıları pozitif diyor ama anlamadım yardımcı olurmusunuz bütün belirtilerim vardı halbuki.

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-07-10-11-06-002_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-07-07-10-11-06-002_com.miui.gallery.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2025-07-07-10-10-49-104_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-07-07-10-10-49-104_com.miui.gallery.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 90
test yaptım bi kaç gün önce bu attığım kasette böyle çıktı çizgi sonra bu erken gebelik testinden aldım fakat dolmadılar bu üstteki T çizgisinin tam yanında bwzıları pozitif diyor ama anlamadım yardımcı olurmusunuz bütün belirtilerim vardı halbuki.
Ya çok idrarda bekletmişsiniz yada test bozuk

olabilir ya bilmiyorum t çizgisi olduğu zaman o gebelik çizgisimi oluyor bi kaç doktora eczacıya söyledim bana pozitif dediler 1 buçuk ayda gecikti reglim
1 buçuk aya göre kıpkırmı7zı iki çizgi olması lazım canm. Evet t test çizgisi c de kontrol
C hep olmak zorunda T de pozitif se çıkar

olabilir ya bilmiyorum t çizgisi olduğu zaman o gebelik çizgisimi oluyor bi kaç doktora eczacıya söyledim bana pozitif dediler 1 buçuk ayda gecikti reglim
Bir buçuk ay çok gecikmiş ve GEBELİK olsa çizgiler net olurdu sen bir kadın doğuma randevu al bu şekilde gecikme normal değil başka bir problem olabilir

Back
X