- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Yukledm cnm fotodakindn bi tik koyu gibiFoto yok canım
İkisi de aynı koyulukta olması lazım canım. Yarın yada ertesi gün koyulaşır.Fotoda boyle cikti sonuc ne acaba
Yani kalanlari yapimmi ben gelen gunlerdeÖnümüzdeki üç dört gün içinde yumurtlama olacak teste göre cnm. Yarın olur iki gün sonra olur o kadar kesin sonuç vermiyor ama şu bikaç gün içinde olacak.
Yani kalanlari yapimmi ben gelen gunlerde
Sagol cnm insallah bidahaki aya kalmazBence yap çünkü en azından elinde bir veri olur. Diyelim bu ay denedin ama gebelik olmadı bi dahaki ay için koyu çizgiyi ne Zaman görmüştün onu bilirsin. Ama bence şu bikaç gün gün aşırı ilişki ile hamile kalma ihtimalin çok yüksek
Canm bi bakarmisin bu gun yaptm ondan daha ince ve daha silikBence yap çünkü en azından elinde bir veri olur. Diyelim bu ay denedin ama gebelik olmadı bi dahaki ay için koyu çizgiyi ne Zaman görmüştün onu bilirsin. Ama bence şu bikaç gün gün aşırı ilişki ile hamile kalma ihtimalin çok yüksek
Resim yok canımCanm bi bakarmisin bu gun yaptm ondan daha ince ve daha silik
Tmm bakiyrum hmnOvulasyon testı ıle ıstenmeyen batlara gerı sayım dıye bı konu var orada sana cok yardımcı okurlarSabirsiz61 bu ısın profesoru olmus :) o bulır
Negatif canım ama yumurtlama yakın testlere devam et bugünleride değerlendirin ama gün aşırı
Koydm fotoda elimde daha net fark var yani acaba yumurtladimda sonra degerler dusunce ilk testi yaptim bn acabaResim yok canım
Henuz degil ovulasyon gerceklesti diyebilmemiz icin oncelikte t cizgisinim c den koyu olmasi akabindede siliklesmesi lazim. Kademe kademe c den acik olan koyuluklar pek birsey ifade etmiyor. Adet dongun kac gun ? Klomen tarzi ilac yada catlatma ignesi kullandin mi bu ay ve bugun adetin kacinci gunundesin bunlar önemli.
Ilk yaptgm ikinciden daha koyuydu o kafami karistrdi bnmNegatif canım ama yumurtlama yakın testlere devam et bugünleride değerlendirin ama gün aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?