- 19 Şubat 2020
- 5.600
- 2.992
- 173
- 40
Canım benim eğer hamileysen zaten genetik test yapmazlarÇok zor randevu bulması üni hastanelerinde . Daha önce de 3 kimyasal 1 boş gebelik var . En azından sorunu öğrensek tekrar düşük olmaması için önlem alınır mı . Sonuçlar geç çıkıyor ama nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum
Kendi doktorumu arayıp soracağım artık gitmem gerekiyor mu . 4 düşük olduğu için yönlendirdi belki kan pıhtılaşması varsa diye bakmak isteyip bu gebelik için bişeyler yapabiliriz .Canım benim eğer hamileysen zaten genetik test yapmazlar
Canım bende de kan pıhtılaşması başlangıcı var oksapar iğne kullanıyorum bunu bence kullan bir zararı yok doktor ne hatırlat, devlet hastanesi pıhtılaşma testleri yapıyorlar dahiliye randevu alıp gidebilirsinKendi doktorumu arayıp soracağım artık gitmem gerekiyor mu . 4 düşük olduğu için yönlendirdi belki kan pıhtılaşması varsa diye bakmak isteyip bu gebelik için bişeyler yapabiliriz .
Amin canım inşallahTeşekkür ederim amin.Evet daha c çizgisine idrar ulaşmadan t çizgisindeki belirdi daha damlatıyordum şok oldum hızlı çıkınca .. inşallah sağlıkla ilerlesin varsa da önemli olan o .
Hayırlı olsun gebelik görünüyorİyi geceler
Sat 13 Şubat döngüm düzenlidir geçen ay gecikme yasamıstım 26,27 güne bir olurum bu ay da gecikmenin 6.günündeyim bir saat önce test yaptım ve 5 dakika içinde çıktı sizce bu gecikmeye göre çizgi silik mi . Çok uzun zamandır bekliyordum hatta Salı günü genetik testler için randevumuz vardı tüp bebeğe başlıcaktık. Genetiğe gitmem gerekiyor mu bir de sorun olur mu ?
Teşekkür ederim inşallah devamı gelirHayırlı olsun gebelik görünüyor
Don durumun nedir canım kan verdin mi ?Teşekkür ederim inşallah devamı gelir
Evet verdim 461 çıktı betaDon durumun nedir canım kan verdin mi ?
Hayirli olsun belirtileriniz neler? Bnim dun veya bugun adet olmam lazimdi olmadim test negatif demek hala umut var. Arada kasigim agriyor geciyorEvet verdim 461 çıktı beta
Verdim pozitif sonuçBence idrar testleriyle vakit kaybetmeyin. Hemen doktora gidin progesteron başlar büyük ihtimal
Geçen ay 3 gün falan gecikmiştim bu ay da geciktim çok bir belirtim yoktu adet olcak gibi sürekli karnım ağrıyordu . Uyku hali vardı bir de sürekli uyumak istiyordum oruçtan dirençsiz kaldım zannettim . Gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım bende ona rağmen silik çıktıHayirli olsun belirtileriniz neler? Bnim dun veya bugun adet olmam lazimdi olmadim test negatif demek hala umut var. Arada kasigim agriyor geciyor
Merhaba,hayırlısı olsun inşallahGeçen ay 3 gün falan gecikmiştim bu ay da geciktim çok bir belirtim yoktu adet olcak gibi sürekli karnım ağrıyordu . Uyku hali vardı bir de sürekli uyumak istiyordum oruçtan dirençsiz kaldım zannettim . Gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım bende ona rağmen silik çıktı
Akıntım yoktu ama iki gündür çok yoğun sürekli ıslak hissediyorum. Adet gecikmesinin 2 ve 3 günleri yerleşme kanaması yaşadım pembe renkte onun haricinde uyku hali vardı biraz daMerhaba,hayırlısı olsun inşallahÖğrenmeden önce akıntılarınız var mıydı nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?