Teste göre Hamile miyim?

Bence bebek el sallamış hayırlı uğurlu olsun

Bu teste göre evet hamilesiniz iki günde bir kan testi yaptırın değer artıyorsa Allah bağışlasın şimdiden
Aminn inşallah herkesin evladınızı Rabbim sakınsın bağışlasın isteyen herkese nasip etsin, cuma günü kan testine gideyim diyordum ama yorumlardan sonra bekleyemeyeceğim sanırım

Aminn inşallah herkesin evladınızı Rabbim sakınsın bağışlasın isteyen herkese nasip etsin, cuma günü kan testine gideyim diyordum ama yorumlardan sonra bekleyemeyeceğim sanırım
Şu teste göre beklemenize gerek yok.benim daha açık renkteyken bile 50 çıkmıştı beta değerim ama benim biyokimyasal oldu maalesef.bence bugün yaptırın test hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza

Aşırı heyacanlandım siz böyle deyince, inşallah en kısa zamanda darısı başınıza olsun, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bi an önce

Tabiki haber veririm çok sağolun acaba özel hastanelerde akşam yapılır mı bu test iş çıkışı gitsem
Yani mesai saatleri içindeyse bakılabilir sanırım hiç iş çıkışı gitmedim ben acillerde bakılır mi özelde bilmiyorum.cok sıkıntılı bir işiniz yoksa yakında güvenilir bir yer bulup kan verin yarım saatinizi almaz sonra dönersiniz ise garanti olur bence.yani durumunuzu siz bilirsiniz yada akşam bir deneyin olmazsa yarın izin alirsiniz..ama hep aynı yere baktirmaya gayret edin devaminda çok olmasa da sonuçlarda farklılıklar çıkabiliyor

Tamamdır bi kafamı topluyayım bi karar vereyim ona göre gideyim, ilginiz için çok teşekkür ederim

Rica ederim ne demek stres yapmayın lütfen bence var gebelik umarım yanilmam ve inşallah güzel haberler ve devamı gelir..
Ay valla stres yapmamak elimde değil sakin kalmaya çalışıyorum ama. Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın çıkacakmış nasıl beklenir yarına kadar bilmiyorum

Ay valla stres yapmamak elimde değil sakin kalmaya çalışıyorum ama. Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın çıkacakmış nasıl beklenir yarına kadar bilmiyorum
Hayırlısı olsun insallah güzel şeyler düşünmeye sevdiğin şeyler yapmaya çalışarak bekle zor oluyor ama sonuç güzel olacak inşallah yaşın kaç normal yolla mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…