Öyle mi dersinizz ayy çok teşekkür ederim 1-2 daha bekleyip öyle gidecem kan testineBence bebek el sallamış hayırlı uğurlu olsun
Bu teste göre evet hamilesiniz iki günde bir kan testi yaptırın değer artıyorsa Allah bağışlasın şimdiden
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere kolay süreçlerden geçmedim o yüzden inanamadım buraya konu açtımDaha ne olsunhayırlı olsun. İnşallah sağlıklı gebeliktir tebrikler
Aminn inşallah herkesin evladınızı Rabbim sakınsın bağışlasın isteyen herkese nasip etsin, cuma günü kan testine gideyim diyordum ama yorumlardan sonra bekleyemeyeceğim sanırımBu teste göre evet hamilesiniz iki günde bir kan testi yaptırın değer artıyorsa Allah bağışlasın şimdiden
Şu teste göre beklemenize gerek yok.benim daha açık renkteyken bile 50 çıkmıştı beta değerim ama benim biyokimyasal oldu maalesef.bence bugün yaptırın test hayırlı olsun şimdiden darısı başımızaAminn inşallah herkesin evladınızı Rabbim sakınsın bağışlasın isteyen herkese nasip etsin, cuma günü kan testine gideyim diyordum ama yorumlardan sonra bekleyemeyeceğim sanırım
Aşırı heyacanlandım siz böyle deyince, inşallah en kısa zamanda darısı başınıza olsun, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bi an önceŞu teste göre beklemenize gerek yok.benim daha açık renkteyken bile 50 çıkmıştı beta değerim ama benim biyokimyasal oldu maalesef.bence bugün yaptırın test hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza
Amin inşallahAşırı heyacanlandım siz böyle deyince, inşallah en kısa zamanda darısı başınıza olsun, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bi an önce
Tabiki haber veririm çok sağolun acaba özel hastanelerde akşam yapılır mı bu test iş çıkışı gitsemAmin inşallahbize de haber verin sonucu merak ettim
Yani mesai saatleri içindeyse bakılabilir sanırım hiç iş çıkışı gitmedim ben acillerde bakılır mi özelde bilmiyorum.cok sıkıntılı bir işiniz yoksa yakında güvenilir bir yer bulup kan verin yarım saatinizi almaz sonra dönersiniz ise garanti olur bence.yani durumunuzu siz bilirsiniz yada akşam bir deneyin olmazsa yarın izin alirsiniz..ama hep aynı yere baktirmaya gayret edin devaminda çok olmasa da sonuçlarda farklılıklar çıkabiliyorTabiki haber veririm çok sağolun acaba özel hastanelerde akşam yapılır mı bu test iş çıkışı gitsem
Tamamdır bi kafamı topluyayım bi karar vereyim ona göre gideyim, ilginiz için çok teşekkür ederimYani mesai saatleri içindeyse bakılabilir sanırım hiç iş çıkışı gitmedim ben acillerde bakılır mi özelde bilmiyorum.cok sıkıntılı bir işiniz yoksa yakında güvenilir bir yer bulup kan verin yarım saatinizi almaz sonra dönersiniz ise garanti olur bence.yani durumunuzu siz bilirsiniz yada akşam bir deneyin olmazsa yarın izin alirsiniz..ama hep aynı yere baktirmaya gayret edin devaminda çok olmasa da sonuçlarda farklılıklar çıkabiliyor
Rica ederim ne demek stres yapmayın lütfen bence var gebelik umarım yanilmam ve inşallah güzel haberler ve devamı gelir..Tamamdır bi kafamı topluyayım bi karar vereyim ona göre gideyim, ilginiz için çok teşekkür ederim
Ay valla stres yapmamak elimde değil sakin kalmaya çalışıyorum ama. Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın çıkacakmış nasıl beklenir yarına kadar bilmiyorumRica ederim ne demek stres yapmayın lütfen bence var gebelik umarım yanilmam ve inşallah güzel haberler ve devamı gelir..
Hayırlısı olsun insallah güzel şeyler düşünmeye sevdiğin şeyler yapmaya çalışarak bekle zor oluyor ama sonuç güzel olacak inşallahAy valla stres yapmamak elimde değil sakin kalmaya çalışıyorum ama. Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın çıkacakmış nasıl beklenir yarına kadar bilmiyorum
Aynen hayırlısı olsun tabi 30 yaşındayım normal evetHayırlısı olsun insallah güzel şeyler düşünmeye sevdiğin şeyler yapmaya çalışarak bekle zor oluyor ama sonuç güzel olacak inşallahyaşın kaç normal yolla mi oldu?
En güzel yaştasın herşey gönlünce olsun ben bile heyecanlandımAynen hayırlısı olsun tabi 30 yaşındayım normal evet
Ay valla sağol dayanamadım gittim özel hastanede test verdim 13. 30 da çıkacakEn güzel yaştasın herşey gönlünce olsun ben bile heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?