Teste göre Hamile miyim?

Ay valla sağol dayanamadım gittim özel hastanede test verdim 13. 30 da çıkacak haber ederim sana da. O kadar test 2 çizgi çıktı umarım boşa değildir
harika :) hadi bakalım daha da heyecanlandım :)) benim bildiğim şu, birşey yoksa hayatta o ikinci çizginin gölgesi bile görünmüyor..kesin var bence ama değer kaç çıkacak bakalım :)

Ay valla sağol dayanamadım gittim özel hastanede test verdim 13. 30 da çıkacak haber ederim sana da. O kadar test 2 çizgi çıktı umarım boşa değildir
çıkmadı mı acaba sonuç? utanmasam barkod numarası isteyip kendim bakacağım

Ayyy Rabbim sana da nasip etsin inşallahhh Hamileyim 2,5 haftalıkmış ancak yazabiliyorum kusura bakma ilk şoku ancak atlattık
Canım çok çok sevindim ben sana demistim harika haber gerçekten Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin.kismetse bu günleri bize de göstersin

Canım çok çok sevindim ben sana demistim harika haber gerçekten Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin.kismetse bu günleri bize de göstersin
Aynen demiştin ama insan inanamıyor işte, Rabbim senin de haberlerini buradan almayo nasip etsin içinde tüm isteyenlerin de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…