Teste göre ilişki??

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kizlar bugün ovulasyon testinde ikisinide kopkoyu gördüm ama aşırı yoruldum.Bugun değilde yarın ilişki olsa geç mi kalmış olurum?

Bence motive et kendini görev diye değil istediğin için olsun 3 gün üst üste olursa daha garanti olur

Kizlar bugün ovulasyon testinde ikisinide kopkoyu gördüm ama aşırı yoruldum.Bugun değilde yarın ilişki olsa geç mi kalmış olurum?
İsterseniz silikleştiğinde değerlendirin hem sperm kalitesi bir gün ara verilirse daha iyi olur

Sonra ki iki günü değerlendirin ben aşılama ile hamile kaldım aşılama olduğum halde doktor iki gün üst üste ilişki önerdi
İki gün mu adetim biteli 1 hafta olmadı 3 kere oldu ve cidden artık isteğim hiç birşeyim kalmadı yani yarınki artık kesin görev. Sizin aşılamanız tuttu mu peki

İsterseniz silikleştiğinde değerlendirin hem sperm kalitesi bir gün ara verilirse daha iyi olur
Ay öyle mi bunu duymak çok iyi oldu bugün iki çizgide kopkoyuydu.Bakalim yarın siliklescekmi

Valla ben yumurtlamanin gerceklestigi kopkoyu oldugu gun degilde ertesi gun catladiginda birlkte olmustum. Oncesindede 2 gun birliktelik yasamamistik tesaduf eseri. O ay hamile kaldim :)

Evet ikizlerim var 5 yaşında
Yaa çok güzel Allah bağışlasın
Valla ben yumurtlamanin gerceklestigi kopkoyu oldugu gun degilde ertesi gun catladiginda birlkte olmustum. Oncesindede 2 gun birliktelik yasamamistik tesaduf eseri. O ay hamile kaldim :)
Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın daha önce bu yumurtlama olayını takip etmediğim için bilmiyorum ama ilk defa adetim biteli 2 güne bir devam ediyoruz.Sperm 72 saat canlı kalıyormuş yani aslında bugün beraber olmasakta bugünde sperm var gibiymis.Yarin tekrar değerlendireceğiz.Yoruldum açıkçası

Kafanizdan bunlari atin. Ne zaman detayli dusunmez cocuk icin birlikte olmazsaniz ozaman oluyor

Kafanizdan bunlari atin. Ne zaman detayli dusunmez cocuk icin birlikte olmazsaniz ozaman oluyor
Bence de öyle ama artık testleri aldım ve başladık bu ayda olmazsa tamamen bırakacağım ugrasmayacagim gelmek için zamanı var diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…