Evet dediğiniz gibi motive ettimBence motive et kendini görev diye değil istediğin için olsun 3 gün üst üste olursa daha garanti olur
Sonra ki iki günü değerlendirin ben aşılama ile hamile kaldım aşılama olduğum halde doktor iki gün üst üste ilişki önerdiEvet dediğiniz gibi motive ettimşimdi bat nasıl gelecek
İsterseniz silikleştiğinde değerlendirin hem sperm kalitesi bir gün ara verilirse daha iyi olurKizlar bugün ovulasyon testinde ikisinide kopkoyu gördüm ama aşırı yoruldum.Bugun değilde yarın ilişki olsa geç mi kalmış olurum?
İki gün muSonra ki iki günü değerlendirin ben aşılama ile hamile kaldım aşılama olduğum halde doktor iki gün üst üste ilişki önerdi
Ay öyle mi bunu duymak çok iyi oldu bugün iki çizgide kopkoyuydu.Bakalim yarın siliklescekmiİsterseniz silikleştiğinde değerlendirin hem sperm kalitesi bir gün ara verilirse daha iyi olur
Evet ikizlerim var 5 yaşındaİki gün muadetim biteli 1 hafta olmadı 3 kere oldu ve cidden artık isteğim hiç birşeyim kalmadı yani yarınki artık kesin görev. Sizin aşılamanız tuttu mu peki
Yaa çok güzel Allah bağışlasınEvet ikizlerim var 5 yaşında
Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alınValla ben yumurtlamanin gerceklestigi kopkoyu oldugu gun degilde ertesi gun catladiginda birlkte olmustum. Oncesindede 2 gun birliktelik yasamamistik tesaduf eseri. O ay hamile kaldim :)
Kafanizdan bunlari atin. Ne zaman detayli dusunmez cocuk icin birlikte olmazsaniz ozaman oluyorYaa çok güzel Allah bağışlasın
Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alındaha önce bu yumurtlama olayını takip etmediğim için bilmiyorum ama ilk defa adetim biteli 2 güne bir devam ediyoruz.Sperm 72 saat canlı kalıyormuş yani aslında bugün beraber olmasakta bugünde sperm var gibiymis.Yarin tekrar değerlendireceğiz.Yoruldum açıkçası
Bence de öyle ama artık testleri aldım ve başladık bu ayda olmazsa tamamen bırakacağım ugrasmayacagim gelmek için zamanı var diyeceğim.Kafanizdan bunlari atin. Ne zaman detayli dusunmez cocuk icin birlikte olmazsaniz ozaman oluyor
Kesinlikle siz unuttugunuzda sizi bulacak bebeginizBence de öyle ama artık testleri aldım ve başladık bu ayda olmazsa tamamen bırakacağım ugrasmayacagim gelmek için zamanı var diyeceğim.
En sağlıklı ve hayırlı zamanda bulsun inşallah, isteyen herkeseKesinlikle siz unuttugunuzda sizi bulacak bebeginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?