testere dişli aslan pençesi kullanıp hamile kalanlar

yeneval

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
58
12
44
slm hanımlar...
Ben 8 yıllık evliyim çocuk saibi oladım, Dr. lar yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu söylediler. Testere dişli aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. kullananlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden

o neymiş yahu :KK57:
Tabi konu sahibesi inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Sadece bilmediğim ve duymadığım için şaşırdım.

slm hanımlar...
Ben 8 yıllık evliyim çocuk saibi oladım, Dr. lar yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu söylediler. Testere dişli aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. kullananlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Sogan suyunu denediniz mi hic? Ben etkisine inananlardanim kendimde bire bir gordum yumurtayi nasil hizla buyuttugunu

Sogan suyunu denediniz mi hic? Ben etkisine inananlardanim kendimde bire bir gordum yumurtayi nasil hizla buyuttugunu

bu soğan kuruyle bır tanıdığım hamıle kaldı bır kaç yıldır ugrasmasına ragmen kalamıyordu.
adnan saraçoğlunun tarıfıyle yapmıştı.

konu sahıbı adnan saraçoğlunun bilgılerını bı tara bence onun varsa bı tavsıyesı denemekten zarar gelmez bence.

ben bu ay kullanmaya başlayacağım.
şuan soğun kürünü içiyorum.
benimde over azalması varmış ayrıca çikolata kisti bu yüzden ikinci bebek gelme di bir türlü
inş hakkımızda hayırlı olur.

slm hanımlar...

Merhaba;
Agnus Castus Al; bu ilacı araştırın aklınıza yatarsa kullanın derim size.

o neymiş diyecektim ki?
bitki olduğunu yazmış arkadaşlardan biri.
ilkkez duyuyorum.
umarım faydası olur.

slm hanımlar...
canım ben doktor tavsiyesiyle kullandım benimde olmuyordu bebeğim iki tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikincisinde tuttu ama 5 aylıkken düştü düşükten 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım benim beslenme uzmanı murat berksoy var ona gitmiştim allah razı olsun beslenmemi düzeltmemde çok emeği var şimdi 2.5 yaşında allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada sabahları kahvaltıda testere dişi aslan pençesi hayıt ada çayı hepsinden birer tutam bardağa koyup biraz beklettindek sonra süzüp içerdim gün içerisindede

Hormonal sorunlara birebir t.d.aslan pencesi. Bende pcos var ibrahim Saraçoğlu nun tarifine uyarak içiyorum gününde geliyor maşallah. T.d.aslan pencesinin yarari hormon düzenleyici olması zaten. Ablamdan prolaktin yüksekti baya. Bunu içmeye başladı hamile kaldı

canım ben gano excel ürünleri var ama enerji içeceği sadece reishi mantarı bu urun hem yumurta sayısı ve kalitesini artıyor yanında bir sürü etkileri var ben aldım ama bana değil eşime içirmem lazım içeremedim bir türlü :) kendim içiyorum bir dene istersen 48tl almıştım

valla canım duydum ama ben bal tarçın çörek otu kürü uyguladım.korunma hapını bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kaldım.bu kür yumurtlamayı arttırıyor ve yumurtaları büyütüyor diye duymuştum.bir de internetten ovülasyo testi sipariş vermiştim.yumurtlama takibini kendim yapmıştım sonuç olumlu oldu.hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah...

çok yararlı bir bitkidir.
prolaktin hormonuna
düzensizliğe
aşırı kanamaya
ve az kanamaya çok faydası vardır.

geçmiş olsun

X