Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sogan suyunu denediniz mi hic? Ben etkisine inananlardanim kendimde bire bir gordum yumurtayi nasil hizla buyuttugunuslm hanımlar...
Ben 8 yıllık evliyim çocuk saibi oladım, Dr. lar yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu söylediler. Testere dişli aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. kullananlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Sogan suyunu denediniz mi hic? Ben etkisine inananlardanim kendimde bire bir gordum yumurtayi nasil hizla buyuttugunu
Sogan suyunu denediniz mi hic? Ben etkisine inananlardanim kendimde bire bir gordum yumurtayi nasil hizla buyuttugunu
slm hanımlar...
Ben 8 yıllık evliyim çocuk saibi oladım, Dr. lar yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu söylediler. Testere dişli aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. kullananlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
agnus castus hayıt otunun latincesi ilacın adı da mı böyle yoksa bir karışımmıMerhaba;
Agnus Castus Al; bu ilacı araştırın aklınıza yatarsa kullanın derim size.
canım ben doktor tavsiyesiyle kullandım benimde olmuyordu bebeğim iki tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikincisinde tuttu ama 5 aylıkken düştü düşükten 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım benim beslenme uzmanı murat berksoy var ona gitmiştim allah razı olsun beslenmemi düzeltmemde çok emeği var şimdi 2.5 yaşında allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada sabahları kahvaltıda testere dişi aslan pençesi hayıt ada çayı hepsinden birer tutam bardağa koyup biraz beklettindek sonra süzüp içerdim gün içerisindedeslm hanımlar...
agnus castus hayıt otunun latincesi ilacın adı da mı böyle yoksa bir karışımmı