• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testere dişli aslan pençesi

Merhaba arkadaşlar bende polikistik var adetlerim çok düzensiz geç geç oluyorum ve ben daha önce testere dişli aslan pençesi kullandım ve hamile kaldim adetim düzenliydi kullandığım sürede ve biri bana dediki rahmi temizliyor bu ot ve temiz rahimede erkek çocuk yerleşiyor bu doğru mu testere dişli aslan pençesisini kullananların genelde hep oğlumu oluyor
Buna inanmadiniz herhalde bir otub cinsiyet belirleyecek hali yok

Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın naptınız devam ediyormusunuz kürü kullanmaya
Merhabalar, kullanmayı bıraktım, geçen ay klomen kullandım, o da kist yaptı maalesef. Şu an bi şey kullanmıyorum, bir sonraki ay aşılama yapılacak

Merhabalar, kullanmayı bıraktım, geçen ay klomen kullandım, o da kist yaptı maalesef. Şu an bi şey kullanmıyorum, bir sonraki ay aşılama yapılacak
Yaa inşallah bu ay tutar Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲 bazen otlar kiminde işe yarıyor kiminde hiç işe yaramıyor tam tersi yan etki yapıyor onuda bilemiyoruz ki Allah bize en hayırlısı şekilde en doğru olanı nasip etsin inşallah

Back
X