- 23 Kasım 2017
- 959
- 429
- 103
- Konu Sahibi sadeceMelek
Reklam olmaz canım hepimiz yazıyoruz promen falan galiba dediğin şeyİlaç değil de vitamin kompleksi verdi tatlım. Burdan yazarsam reklam olur mu bilemedim istersen özelden yazabilirim sana..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reklam olmaz canım hepimiz yazıyoruz promen falan galiba dediğin şeyİlaç değil de vitamin kompleksi verdi tatlım. Burdan yazarsam reklam olur mu bilemedim istersen özelden yazabilirim sana..
Wmmultifer diye bir takviye canım. Hem kadın hem erkek kullanabiliyormus bunu.. İkimize de kullanmamızi söyledi. Dediğin gibi promen gibi bisey.. Çünkü bunu alamazsan (promenden bir miktar daha pahalı) promen al dedi bana da..Reklam olmaz canım hepimiz yazıyoruz promen falan galiba dediğin şey
Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..simdi biraz daha oturdu kafamda.. Yıkama sonrası neden düştü acaba.. Bir veya iki kez daha klomen tedavisinden sonra sonra çünkü aşılama ya da tüp bebeğe geçeceğiz. O zaman bu değerler de önemli olacak :/Hazirlik sonrasi yikanan spermler sorasi.
Aslinda hazirlik sorasj kimi zaman bircok sey daha da artar
Cunku spermler yikaninca daha saglikli hale gelir. Ama yikama sorakj degerin sizin icin suan degeri yok cunku asilama filan olmayacaksaniz ilkini baz alicaksiniz.
Motiliteyi pek anlamadim +2 +3 pek gormedim bu sekilde siralandigini. Ama sayi filan iyi gozukuyor
Biz promen kullanıyoruz ama sizin degerlere göre bizimki çok kötüWmmultifer diye bir takviye canım. Hem kadın hem erkek kullanabiliyormus bunu.. İkimize de kullanmamızi söyledi. Dediğin gibi promen gibi bisey.. Çünkü bunu alamazsan (promenden bir miktar daha pahalı) promen al dedi bana da..
canım bunu nerde yaptırdın. Normalde bu ekilde değerler veriliyor alttada normal değerle yazıyor kaşılaştırabilmenn için ama bunda yok valla bende bilemedim .Kızlar merhaba.. Erkek fertilitesi hakkında hiç ama hiç fikrim yok. Sizden rica etsem eşimin testini yorumlar mısınız? Neyin ne olduğunu hiç anlayamadım. Hazırlık öncesi ve sonrası ne oluyor onu bile anlayamadım. Şimdiden teşekkür ederim![]()
Canim tedavide de zaten yikansada yikanmasada bu kadar sperm kullanilmiyor.Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..simdi biraz daha oturdu kafamda.. Yıkama sonrası neden düştü acaba.. Bir veya iki kez daha klomen tedavisinden sonra sonra çünkü aşılama ya da tüp bebeğe geçeceğiz. O zaman bu değerler de önemli olacak :/
Motiliteyi de internetten baktığımda göre söyleymiş sanırım. Sperm hareketini 4 ile 1 arasinda degerlendiriyorlarmis. 4 hızlı hareketli 3 orta 2 yerinde hareketli 1 de hareketsiz oluyormuş sanırım. Doğru şeye baktiysam tabi :) belki başkalarına da ilerde yol gösterir diye uzun yazdım biraz ama..![]()
Yıkama sonunda kalitesiz ve hareketsiz spermler ayrıştırıldığı için düşmüş olabilir canım.Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..simdi biraz daha oturdu kafamda.. Yıkama sonrası neden düştü acaba.. Bir veya iki kez daha klomen tedavisinden sonra sonra çünkü aşılama ya da tüp bebeğe geçeceğiz. O zaman bu değerler de önemli olacak :/
Motiliteyi de internetten baktığımda göre söyleymiş sanırım. Sperm hareketini 4 ile 1 arasinda degerlendiriyorlarmis. 4 hızlı hareketli 3 orta 2 yerinde hareketli 1 de hareketsiz oluyormuş sanırım. Doğru şeye baktiysam tabi :) belki başkalarına da ilerde yol gösterir diye uzun yazdım biraz ama..![]()
Sizin değerlerini nasıl canım? Hangi asamadasiniz? Bunu almasam promen almamı istemişti doktor. Bence o da güzel bir takviyeBiz promen kullanıyoruz ama sizin degerlere göre bizimki çok kötü
Aynen ayrisiyor. Hiz vs daha da artmis hale geliyor. Bizim asilamada % 65 iken % 85 e cikmisti hiz.Yıkama sonunda kalitesiz ve hareketsiz spermler ayrıştırıldığı için düşmüş olabilir canım.
canım bunu nerde yaptırdın. Normalde bu ekilde değerler veriliyor alttada normal değerle yazıyor kaşılaştırabilmenn için ama bunda yok valla bende bilemedim .
.Yıkama sonunda kalitesiz ve hareketsiz spermler ayrıştırıldığı için düşmüş olabilir canım.
Doğru diyorsun canım. İlk değerler şu anki aşama için yeterli. İkinci değerler de dediğin gibi kullanılacak miktara göre yeterli.. Bende amh düşüklüğü var. Bir de sperm testi kötü olsaydı çok uzulecektim. Ama benim doktorun dediği bisey var. Bu işi bir yumurta bir sperm yapacak diyorCanim tedavide de zaten yikansada yikanmasada bu kadar sperm kullanilmiyor.
Var sonucta ve normal spermlerde var.
Tabiki ozel islemler olucak spermlerede yumurtayada. Demek istedjgim normal yolla ise ilk sonucu baz alman. Diger turlu şansin zatem tedavide yuksek.
Motiliteye gelince
Biz tup bebek merkezinde ozelde vs cok test yaptirdik. Bu sekilde siralanmamisti o yuzden yabanci geldi. Tabiki hastanelere gore degisir
Aynen ayrisiyor. Hiz vs daha da artmis hale geliyor. Bizim asilamada % 65 iken % 85 e cikmisti hiz.
Canim simdi baktım tekrar. Sperm sayısı düşmüş ama motilite sayısı dediğin gibi 60lardan 80lere çıkmış.Aynen ayrisiyor. Hiz vs daha da artmis hale geliyor. Bizim asilamada % 65 iken % 85 e cikmisti hiz.
Nasipten otesi yok. Hersey bahane birseyler vesile ama sonu takdiri ilahi.Doğru diyorsun canım. İlk değerler şu anki aşama için yeterli. İkinci değerler de dediğin gibi kullanılacak miktara göre yeterli.. Bende amh düşüklüğü var. Bir de sperm testi kötü olsaydı çok uzulecektim. Ama benim doktorun dediği bisey var. Bu işi bir yumurta bir sperm yapacak diyor
Bahcecide de 1den 4 e kadar sınıflandırma yapıyorlarmış ben de ordan görüp yorum yapabildim.
Aynen öyle canım.. Hayırlısı ile çok aratmadan versin Allahım inşallah..Nasipten otesi yok. Hersey bahane birseyler vesile ama sonu takdiri ilahi.
Aminn insallah biz arayadurduk..Aynen öyle canım.. Hayırlısı ile çok aratmadan versin Allahım inşallah..
Amin inşallahAminn insallah biz arayadurduk..
Insallah herkesin kucaģina geliverir cok gecmeden hayirli zamanda.
Bız ikinci promeni aldık dün başladı onun yanında yaptığım bir ton şey var sayımız en yüksek 90 milyondu hız düşük morfoloji sıfırSizin değerlerini nasıl canım? Hangi asamadasiniz? Bunu almasam promen almamı istemişti doktor. Bence o da güzel bir takviye
Canim evet morfoloji düşük galiba ama sayı fazla bence.. Ben bugün Bi ürologla görüştüm. Dedi ki morfoloji düşük de olsa sayı çok olunca yine çok umutsuz olmuyorlarmis. Adama gelen 100 bin sayılı insanlar varmış. Diyor hepsi hızlı ve kaliteli olsa bile en fazla 100 bin sperm oluyor diyor. O açıdan sayı önemli imiş. Bir de morfolojiye l karnitin iyi geliyormuş. Promenden var ama ekstra gnc veya solgardan kullansanız mi acaba? Ben de düşünüyorum çünkü.. Benim aldığım vitaminin içerisinde yok çünkü..Bız ikinci promeni aldık dün başladı onun yanında yaptığım bir ton şey var sayımız en yüksek 90 milyondu hız düşük morfoloji sıfır