- Emoji Skoru
- 431
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi sadeceMelek
Ben böyle şeyleri danışmadan kullanmayi doğru bulmuyorum. Ters tepebilir diye korkuyorum ama sadece promenle kalmıyor verdiğim şeyler akşamdan zeytinyağına kuru incir koyuyorum sabah onu yiyo yanına çiğ badem, fındık,ceviz, yer fıstığı bitter çikolata koyuyorum keçiboynuzu özü içiyor doktor bir liste vermişti içinde buğday ruşeymi, nohut , yeşillik, çakşır otu falan vardı onları yiyor sürekli akşam mutlaka bir muz veriyorum nar suyu sıkıyorum OMEGA 3 vermişti doktor onu da kullanıyor abur cubur sigara hiç yok geçen ayda hacamat yaptırdı bildiğimiz her yola basvuruyoruz yaniCanim evet morfoloji düşük galiba ama sayı fazla bence.. Ben bugün Bi ürologla görüştüm. Dedi ki morfoloji düşük de olsa sayı çok olunca yine çok umutsuz olmuyorlarmis. Adama gelen 100 bin sayılı insanlar varmış. Diyor hepsi hızlı ve kaliteli olsa bile en fazla 100 bin sperm oluyor diyor. O açıdan sayı önemli imiş. Bir de morfolojiye l karnitin iyi geliyormuş. Promenden var ama ekstra gnc veya solgardan kullansanız mi acaba? Ben de düşünüyorum çünkü.. Benim aldığım vitaminin içerisinde yok çünkü..