- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Kızlar az önce HCG testi yaptım bıraktım sonra tam ışıkta bakacaktım elimden düştü 2ye ayrıldı sonra bende merakla üst kısmını da söktüm niyeyseböyle bir şey gördüm ama mana veremedim acaba testin kendi cizgisimi o pembelik ? Elimde fazla testte yok bakamadım testi negatif olanlar varsa bi söküp bakabilirmi bence testin kendi çizgisi ama umut işte
Benimde boyle oldu kendi cizgisi malesef
Kendi çizgisi bence cnm çünkü iki çizgi arası bu kadar fazla olmuyor..Birde bende sadece böyle çubuk testler var hep o kısım öyle oluyor .ama üzme kendini kırmızılar gelene kadar umut hep vardır cnm :) kaç günün geçiyo acaba ?
Zaten sevincler hep kursagimizda kaldiGerçekten mi? Kız 2dkda olsa sevinmistim vay halime
Oooo daha 5 gün var hala umut varGünüm geçmiyor canım hatta 5 gün var :))
Çok acalecisin cnm :) henüz çok erken beklemek zor biliyorum ama mecburuz..inşallah hamilesindir 5 gün sonra çift çizgili testini paylaşırsın umarım :)Günüm geçmiyor canım hatta 5 gün var :))
Çok acalecisin cnm :) henüz çok erken beklemek zor biliyorum ama mecburuz..inşallah hamilesindir 5 gün sonra çift çizgili testini paylaşırsın umarım :)
Çizgiler o kadar uzak olmaz zaten canım
Zaten sevincler hep kursagimizda kaldine kadardir bebek istiyorsunuz
Yumurtlama günüyle alakalı cnm ne zaman çatladığına dair hiç bir tahminin varmı ??ben Ovulasyon testi kullandım çok geç çatladım şuan geçikme yaşıyorum test yapmadım hala ama bilmeseydim şuan meraktan çatlamış durumdaydım :) :)İnşallah canım burda erken öğrenenleri görünce heves ettim napiim ama bu ayda yoktur sanmam artık pess ediyorum :)))
sıkma canını ben 5 sene uğraştıktan sonra gördüm o çizgiyi darısı tüm isteyenlerin başına olsun
Yumurtlama günüyle alakalı cnm ne zaman çatladığına dair hiç bir tahminin varmı ??ben Ovulasyon testi kullandım çok geç çatladım şuan geçikme yaşıyorum test yapmadım hala ama bilmeseydim şuan meraktan çatlamış durumdaydım :) :)
Hımm ozaman bir şey diyemem olmasa bile gelecek ay olur inşallah :)Evet bende ovülasyon testi kullanıyorum 2 aydır 25 kasımda regl oldum 6 aralıkta ovülasyon hamilelik olsa bile yeni kana geçmiş olacak sen düşün gerisini :)))
Hımm ozaman bir şey diyemem olmasa bile gelecek ay olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?