- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBen göremedim ya, yani en altta nokta var ama ona çizgi denir mi bilmiyorum
Teşekkür ederim![]()
Aminnn cümlemizinRica ederim, Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Teşekkürler. Ben görmek istediğim için gördüm sanırımMaalesef ben göremedim
bi erken gebelik aldım yarın sabah yapacağım :) teşekkürlerBi test varsa bi daha yapın ya da kan verin ben gördüm gibi çünkü![]()
Canım ben çok ince bi çizgi gördüm ama kuruma da olabilir. testini 2 gün sonra tekrarla istersenKızlar selam filtreli olarak ekliyorum c ile t arasında işaretlediğim yerde ince bi çizgi var regle 3 gün kala yaptım böyle bir çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Her ihtimale karşı sabah tekrarla. Aynı gün yumurtlamışız bu arada test için erken diyordum ama seni görünce bir heyecan yaptımİlk beş dakika gözle zor görülür çizgi bu yarım saat sonrası.
Ben çok net gördümİlk beş dakika gözle zor görülür çizgi bu yarım saat sonrası.
Teşekkür ederim canımCanım ben çok ince bi çizgi gördüm ama kuruma da olabilir. testini 2 gün sonra tekrarla istersen
Haklısın canım bende emin değilim testi tekrar edicem❤Ben çok net gördümama tabi yarım saat uzun bir süre. 2 gün sonra tekrarlamanı tavsiye ederim
![]()
Canım test yaptın mı sende.Hayırlı uğurlu olsun. Her ihtimale karşı sabah tekrarla. Aynı gün yumurtlamışız bu arada test için erken diyordum ama seni görünce bir heyecan yaptım![]()