Ben goremedim ama umarim vardir
Aşşırı silik yaa..adetine daha varmış bekle biraz
Evet 30 saniye sürmedi çıkmasıBana da kuruma cizgisi gibi geldi hemen mi çıktı cizgi
30 saniye de cıktı çizgiKuruma çizgisi var. Daha çok erken sabırlı ol adetin bekle
Olsun bekle dilerim hamilesindir. Ama sabırlı ol30 saniye de cıktı çizgi
30 saniyede cıktiysa kuruma degildir insallah hamileliktendirEvet 30 saniye sürmedi çıkması
Sanırım biraz bekle koyulaşma olursa tekrarla bak bide benimkilere testi yaptıktan Bi kaç saat sonra pozitif verdi resim koyuyorumSilik cizgimi sizce??? Daha adetime 8 9 gün var
Testin arkasında yazan surenin ustune cikinca olusan sonuçlar gecersizdir.Sanırım biraz bekle koyulaşma olursa tekrarla bak bide benimkilere testi yaptıktan Bi kaç saat sonra pozitif verdi resim koyuyorum
Valla böyle olup da hamile çıkan da var bilmiyorum şuan 8 gün geçti bekliyorum gidip ultrasona girip ve kan testi yaptırıcam ben bir ay önce 10 gün geciktim 5 mayıs da bi kaç saat süren sadece peçete kullandığım bir kanama yaşadım sanırım yerleşme kanamasıydı hayırlısı olsun inşallahTestin arkasında yazan surenin ustune cikinca olusan sonuçlar gecersizdir.
Test 30 saniye de renk verdiTestin arkasında yazan surenin ustune cikinca olusan sonuçlar gecersizdir.
Kan testi ne zaman yapmalıyım sizce gecen ay adet cok erken oldum ve 2 gün bile sürmedi değişikti biraz30 saniyede cıktiysa kuruma degildir insallah hamileliktendir2 gün sonra tekrarla bata cok varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?