- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
Malesef hamile değilsiniz %99ilişkiden 11 gün olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef hamile değilsiniz %99ilişkiden 11 gün olmuş
Tamam yükselmez 9 günde he
Büyük ihtimalle yükselmez çünkü yumurta döllenmiş olsa en az 2 3 arası cikardiTamam yükselmez 9 günde he
Hamile olGeç döllenme denilen sey geç yumurtlamadır. Dolayısıyla iliskiye girdiginiz gün yumurtlama olmadıysa zaten gebelik olusmaz. Şöyle acıklayım. Kadınlar tıpta 14.gün yumurtluyor olarak kabul edilir. Siz 20.günde yumurtladıysanız bu geç döllenme kabul edilir. İki türlüde iliskiden 9-10 gün sonra kan sonucuna yansır
Tamam teşekkürlerMalesef hamile değilsiniz %99
TeşekkürlerBüyük ihtimalle yükselmez çünkü yumurta döllenmiş olsa en az 2 3 arası cikardi
Ovulasyon testleri satılıyor onlarla yumurtlamanızı takip edebilirsiniz:) böylece daha kolay hamile kalırsınızHamile ol
Tamam teşekkürler
Ben nasıl şüpeledim ilişkiden 5 gün sonra pembe leke geldi 3 gün sonra mide bulantım oldu test yaptım çıkmadiGeç döllenme denilen sey geç yumurtlamadır. Dolayısıyla iliskiye girdiginiz gün yumurtlama olmadıysa zaten gebelik olusmaz. Şöyle acıklayım. Kadınlar tıpta 14.gün yumurtluyor olarak kabul edilir. Siz 20.günde yumurtladıysanız bu geç döllenme kabul edilir. İki türlüde iliskiden 9-10 gün sonra kan sonucuna yansır
1 yaşında bebeğim var zatenOvulasyon testleri satılıyor onlarla yumurtlamanızı takip edebilirsiniz:) böylece daha kolay hamile kalırsınız
Geç döllenme geç yumurtalamadır. Yani adetinize 1 hafta kala yumurtlayıp döllenirse geç döllenme olur. Bu sebeple regli döneminden sonra gebelik çıkar.Geç dölenme olura
Muhtemelen o pembe lekenin geldiği gün siz yumurtladınız. O da yumurtlama kanamasıdırBen nasıl şüpeledim ilişkiden 5 gün sonra pembe leke geldi 3 gün sonra mide bulantım oldu test yaptım çıkmadi
Olabilir o aklıma gelmediMuhtemelen o pembe lekenin geldiği gün siz yumurtladınız. O da yumurtlama kanamasıdır
Tamam dırPMS deniliyor bu duruma, benim her ay yumurtam çatladıktan sonra regl olana dek midem bulanır. İkinci fazda yükselen progesteron hormonu mide bulantısı dair bir çok belirti yapabiliyor. Endişelenecek bir şey yok.