saol inş sabah tekrar test yapicam ona göre kan vericemVar gibi duruyor görüyorum ben hayırlı olsun
Ben de insallah ikimiz de güzel sonuçlar alırızsaol inş sabah tekrar test yapicam ona göre kan vericem
şimdi de tek çizgi senin pkiBen de insallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız
Yaaa canım ilk idrarla mi yaptin pekişimdi de tek çizgi senin pki
Benimki arttı sanki üstteki dün yaptığım test alttaki bu sabah yaptığım fark var sanki değil mi? Bı de bekledikçe daha da koyulasiyor mesela ilk anda ikinci fotoğraftaki gibiydi sonra gitgide belirginleşti test bozuk mudur acaba?şimdi de tek çizgi senin pki
Hamilesin cnm baaya netBenimki arttı sanki üstteki dün yaptığım test alttaki bu sabah yaptığım fark var sanki değil mi? Bı de bekledikçe daha da koyulasiyor mesela ilk anda ikinci fotoğraftaki gibiydi sonra gitgide belirginleşti test bozuk mudur acaba?
Teşekkür ederim Daha önce kimyasal gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum emin olamadim bı turlu inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız bi an önceHamilesin cnm baaya net
ewtYaaa canım ilk idrarla mi yaptin peki
İnşallah bu sefer sağlıklıdır cnm rabbim kucağına almak nasip etsin sagliklaTeşekkür ederim Daha önce kimyasal gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum emin olamadim bı turlu inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız bi an önce
Belki kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin kandaki Beta düşüyorsa idrarda da düşüyordur
kan vericem bı olabilirBelki kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin kandaki Beta düşüyorsa idrarda da düşüyordur
sen naptın nolduBelki kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin kandaki Beta düşüyorsa idrarda da düşüyordur
Bence de emin olmak için bı kan verkan vericem bı olabilir
Ben dün kan verdim 64 çıktı hamileyim ama daha çok başında Çarşamba günü tekrar vericem iki katına çıkmış mi diye görmek için daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için içimdeki korku gecmiyosen naptın noldu
hayırlı olsun ins bı şey olmaz sağlıkla alırsın kucağınaBen dün kan verdim 64 çıktı hamileyim ama daha çok başında Çarşamba günü tekrar vericem iki katına çıkmış mi diye görmek için daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için içimdeki korku gecmiyo
ne kadar sürede çıkıyor kan sonuçlarıBence de emin olmak için bı kan ver
Amin inşallahhayırlı olsun ins bı şey olmaz sağlıkla alırsın kucağına
Öğleden önce verdiysen öğleye kadar çıkar e nabiza bazen geç yansıyor bazen daha erken görünüyor verdin mi kanne kadar sürede çıkıyor kan sonuçları
yok vermedim benim beklemedigim bı hamilelik eğer varsa sonra ne çıkacağından korkuyorum biraz ama kafam karıştı önce öyle sonra tek çizgi çıkınca vereceğimÖğleden önce verdiysen öğleye kadar çıkar e nabiza bazen geç yansıyor bazen daha erken görünüyor verdin mi kan
Erken öğrenmek de zor şuan değer takibi yapıyoruz mesela ama çok şükür ki pozitifi gördük inşallah siz de daha yüksek sonuçlar alırsınız gönlünüzce olur her şeyyok vermedim benim beklemedigim bı hamilelik eğer varsa sonra ne çıkacağından korkuyorum biraz ama kafam karıştı önce öyle sonra tek çizgi çıkınca vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?