Testim pozitif mi?

şimdi de tek çizgi senin pki
Benimki arttı sanki üstteki dün yaptığım test alttaki bu sabah yaptığım fark var sanki değil mi? Bı de bekledikçe daha da koyulasiyor mesela ilk anda ikinci fotoğraftaki gibiydi sonra gitgide belirginleşti test bozuk mudur acaba?

Eklentiler

• 1000057936.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000057912.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 32
Hamilesin cnm baaya net

Teşekkür ederim Daha önce kimyasal gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum emin olamadim bı turlu inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız bi an önce
İnşallah bu sefer sağlıklıdır cnm rabbim kucağına almak nasip etsin saglikla

sen naptın noldu
Ben dün kan verdim 64 çıktı hamileyim ama daha çok başında Çarşamba günü tekrar vericem iki katına çıkmış mi diye görmek için daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için içimdeki korku gecmiyo

hayırlı olsun ins bı şey olmaz sağlıkla alırsın kucağına

Öğleden önce verdiysen öğleye kadar çıkar e nabiza bazen geç yansıyor bazen daha erken görünüyor verdin mi kan
yok vermedim benim beklemedigim bı hamilelik eğer varsa sonra ne çıkacağından korkuyorum biraz ama kafam karıştı önce öyle sonra tek çizgi çıkınca vereceğim

yok vermedim benim beklemedigim bı hamilelik eğer varsa sonra ne çıkacağından korkuyorum biraz ama kafam karıştı önce öyle sonra tek çizgi çıkınca vereceğim
Erken öğrenmek de zor şuan değer takibi yapıyoruz mesela ama çok şükür ki pozitifi gördük inşallah siz de daha yüksek sonuçlar alırsınız gönlünüzce olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…