- 28 Ekim 2022
- 9.921
- 29.193
- 478
- 29
- Konu Sahibi Umutun Annesi
-
Test yokBu testte ikinci çizgi silik mi
Çok silik bir çizgi bende gördüm canım testi mutlaka tekrarla gebelik varsa zaten koyulaşacaktır. Allah gönlüne göre versinSanki t nın altında gölgeli hafif çizgi görür gibi oluyorum yoksa ben mi yanılıyorum
Çok silik bir çizgi bende gördüm canım testi mutlaka tekrarla gebelik varsa zaten koyulaşacaktır. Allah gönlüne göre versin
Merhaba konu eskide kalmış ama bir şeyi merak ediyorum bu silik çizgiyi gördüğünüzde adetiniz gecikmişmiydi yada adetinize henüz kaç gün vardı
Benim reglime 9 gün var test yaptım bu şekilde çıktı acaba var mı sizceHeyecanlıyım 3 yıldır evliyim bu yıl karar vermiştik bi çocuğumuz olmasına.
Ya bu test eski 2023 yılında yapmıştım ama negatifti.Merhaba konu eskide kalmış ama bir şeyi merak ediyorum bu silik çizgiyi gördüğünüzde adetiniz gecikmişmiydi yada adetinize henüz kaç gün vardı
Bugün yapılan sanki azcık var gibi ama emin olamadım.Benim reglime 9 gün var test yaptım bu şekilde çıktı acaba var mı sizce
Ya sizin ki bayağı pozitif benim çok hafif ben de tereddütdeyim henüz reglime de 9 gün var aslında2024 mart ayı dönemindeki testlerim
Bunlarda kesin çıktı .
Kanda da pozitif çıktı .
Sağol tşkler 7 haftam kaldı sonYa sizin ki bayağı pozitif benim çok hafif ben de tereddütdeyim henüz reglime de 9 gün var aslındamaşllah sağlıkla alın kucağınıza
Az kalmış huzurlu mutlu sağlıklı bir geleceği olsun bebişin bana da dua et geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok istiyorum ama olmadı vir türlüSağol tşkler 7 haftam kaldı son
Baya heyecanlıyım.
Amin sağol tşkler.Az kalmış huzurlu mutlu sağlıklı bir geleceği olsun bebişin bana da dua et geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok istiyorum ama olmadı vir türlü
Çok erken daha canım birşey demek için biraz daha bekleBenim reglime 9 gün var test yaptım bu şekilde çıktı acaba var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?