Testime bakabilir misiniz kızlar acill

Petunyal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
279
81
48
28
Daha önce bazı postalarda konuşmuştuk pcos vardı doktor Femara başlamıştı vs
Adet tarihim geçti 3 gün bugün kahverengi leke oldu devamı gelmedi test yaptım sizce ben mi görüyorum yoksa psikolojik öyle mi görmek istiyorum

Canım seni üzmek istemem ama 3 gün geçen adette genelde çok daha belirgin oluyor çizgi, içini açmana bile gerek olmuyor. Kuruma çizgisine benziyor burdaki ama geç döllenme vs olmuş da olabilir en kesini kan vermen

Ayyyy kızlarrrrrr ne yapacağımı bilemiyorum
Her ihtimali göz önünde bulundurmak ve kendimi ona göre hazırlamak en iyisi galiba
Kan verip sizi haberdar edeceğim

Her ihtimali göz önünde bulundurmak ve kendimi ona göre hazırlamak en iyisi galiba
canim LH testin evde varsa onu da yap oda genelde hamile olunca koyu iki çizgi cikiyo insallah hamilesindir kalpten diliyorum :)

Ben de yarın kan tahlili yaptıracağım inşallah hamileyim dir 22 gündür regl olmuyorum testler de negatif çıkıyor geç döllenme diye düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar benim adetim 4 gün gecikmeli normalde her ay düzenli adet oluyordum test yaptım negatif çıktı hamilelik olabilir ki kanda çıkar mı

Malesef adet oldum çok karma karışık hissediyorum bugün öğlen test vermeye gidecektim yoğun bir şekilde kanamam oldu hemde
Peki o çizgi neydi kahverengi leke neydi kafamda deli sorular
Ne diyelim hayırlı doğru zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah içinde de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…