Bu testi hiç duydunuz muPozitif bence
Evet duydum ama güvenilirmi bilmiyorum ben avox ile öğrendim sonra prodıctor almıştım ondada çift çizgi çıkmıştı isterseniz bir kaç farklı test daha yapın öyle kan verinBu testi hiç duydunuz mu
Sabah ilk idrarla yaptım bunu awox alsam yarını mı bekleyeyim tekrardan siz nasıl yaptınızEvet duydum ama güvenilirmi bilmiyorum ben avox ile öğrendim sonra prodıctor almıştım ondada çift çizgi çıkmıştı isterseniz bir kaç farklı test daha yapın öyle kan verin
Ben akşam yapmıştım 4 gün varken awoxda silik çıkınca ertesi gün tekrar yaptım ama ilk idrarla yapmadım hamilelik varsa genelde silikte olsa çıkıyor zaten ilk idrarda yapmasanızda bir kaç farklı marka alın varsa zaten çıkacaktırSabah ilk idrarla yaptım bunu awox alsam yarını mı bekleyeyim tekrardan siz nasıl yaptınız
Tamam şimdi gidip awox alayım çok teşekkürlerBen akşam yapmıştım 4 gün varken awoxda silik çıkınca ertesi gün tekrar yaptım ama ilk idrarla yapmadım hamilelik varsa genelde silikte olsa çıkıyor zaten ilk idrarda yapmasanızda bir kaç farklı marka alın varsa zaten çıkacaktır
Canim duratest yalanci pozitiflik veriyor ne yazikkiTamam şimdi gidip awox alayım çok teşekkürler
Ya gerizekalı eczaneciye predictor sordum bu aynı fabrika ürünü aynı yerden geliyor bize dedi bende yalancı pozitif falan çıkarmasın hayır tabiki falan dedi cidden şuan çok sinirlendim ya bide çok pahalıydı yaniCanim duratest yalanci pozitiflik veriyor ne yazikki
Geçen ay aynı markayla daha belirgin şekilde çift çizgi gördüm. Maalesef negatifti. İnşallah sizinkisi bebiştendir.Bugün adetimin ilk günü bu erken gebelik testini yaptım eczacı predictor fabrikası ile aynı fabrikadan geliyor dedi güvendim aldım sizce doğru mudur kan vermek istemiyorum henüz üzülmemek için bu testte görüp hamile kaldığını öğrenen var mı lütfen bakar mısınız
Eki Görüntüle 3629119
Ben anlamıyorum bu testleri cidden of insan sevinemiyor bileGeçen ay aynı markayla daha belirgin şekilde çift çizgi gördüm. Maalesef negatifti. İnşallah sizinkisi bebiştendir.
En güvenilir laboquick veya awoxBen anlamıyorum bu testleri cidden of insan sevinemiyor bile
Canim sattiklari icin oyle yapiyorlar baska testle denersinYa gerizekalı eczaneciye predictor sordum bu aynı fabrika ürünü aynı yerden geliyor bize dedi bende yalancı pozitif falan çıkarmasın hayır tabiki falan dedi cidden şuan çok sinirlendim ya bide çok pahalıydı yani
Denedim canım onda da pozitif gördümdenediniz mi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahDenedim canım onda da pozitif gördümyani duratest doğru sonuç vermiş bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?