- 14 Mart 2025
- 124
- 58
- 13
- Konu Sahibi saturnhalkasii
Merhabalar Reglim normalde yarın bugün test yapıp denemek istedim bana var gibi göründü, daha önce de böyleyken kan testi vermiştim 20 gibi bir değer çıkmıştı, hayalet bir çizgi var gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet çizgi var canım bi kan ver istersen ümitlendirmek istememMerhabalar Reglim normalde yarın bugün test yapıp denemek istedim bana var gibi göründü, daha önce de böyleyken kan testi vermiştim 20 gibi bir değer çıkmıştı, hayalet bir çizgi var gibi. Eki Görüntüle 3667829 Eki Görüntüle 3667830
Teşekkür ederimHayalet çizgi var canım bi kan ver istersen ümitlendirmek istemem![]()
O zaman adet gecikmesini bekle canımTeşekkür ederimvermek istiyorum ama çok düşük bir değer çıkınca tekrar beklemek gerekiyor ya kimyasal mı değil mi falan diye o yüzden emin olamadım
Güvenilir bir marka ve 5-6 dakikada çıkmış büyük ihtimal hamilesin. Bence birkaç gün evde test yap baktın koyulaşıyor kan vermeye öyle gidersin. Şuan versende çok düşük bir değer çıkar bu da seni strese sokar. İnşallah koyulaşarak devam eder kanda da güzel bir pozitif görürsünMerhabalar Reglim normalde yarın bugün test yapıp denemek istedim bana var gibi göründü, daha önce de böyleyken kan testi vermiştim 20 gibi bir değer çıkmıştı, hayalet bir çizgi var gibi. Eki Görüntüle 3667829 Eki Görüntüle 3667830
Teşekkür ederim inşallah, daha önce bir kaybım olduğu için çok tedirginim hem erkenden öğrenmek istiyorum hemde netleşsin diye beklemek istiyorumGüvenilir bir marka ve 5-6 dakikada çıkmış büyük ihtimal hamilesin. Bence birkaç gün evde test yap baktın koyulaşıyor kan vermeye öyle gidersin. Şuan versende çok düşük bir değer çıkar bu da seni strese sokar. İnşallah koyulaşarak devam eder kanda da güzel bir pozitif görürsün![]()
Pozitif cnm hayırli olsun mahsallah
Ay gerçekten mi inşallah öyledir teşekkür ederimPozitif cnm hayırli olsun mahsallah
Evet bu test güvenilir marka yaniltacaginida sanmam kan verin yarın baya belli burdan bile
Benimde farklı birden çok markayla denedim 6 gün varken cuma günü yarın kan vericem ve 4 gün var adetime inşallah güzel haberler verirsinizMerhabalar Reglim normalde yarın bugün test yapıp denemek istedim bana var gibi göründü, daha önce de böyleyken kan testi vermiştim 20 gibi bir değer çıkmıştı, hayalet bir çizgi var gibi. Eki Görüntüle 3667829 Eki Görüntüle 3667830
Bu testlerde yanılma payı az diyebilirim buraya fotoğraf atınca kalite bayağı düşüyor normalde düşmesine rağmen ben gördüm cizgiiiiyiii şunu önereyim yarın ilk idrarla test yapin çünkü gün içinde idrar seyreliyor ilk idrar daha sağlıklı. Gönlünüzce olsunTest laboquick resimler de 5-6. Dakika sinuclari
Çok teşekkür ediyorumBu testlerde yanılma payı az diyebilirim buraya fotoğraf atınca kalite bayağı düşüyor normalde düşmesine rağmen ben gördüm cizgiiiiyiii şunu önereyim yarın ilk idrarla test yapin çünkü gün içinde idrar seyreliyor ilk idrar daha sağlıklı. Gönlünüzce olsun![]()