• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakabilir misiniz?

saturnhalkasii

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
124
58
13
Merhabalar Reglim normalde yarın bugün test yapıp denemek istedim bana var gibi göründü, daha önce de böyleyken kan testi vermiştim 20 gibi bir değer çıkmıştı, hayalet bir çizgi var gibi.
IMG_6505.webp
IMG_6504.webp

Merhabalar Reglim normalde yarın bugün test yapıp denemek istedim bana var gibi göründü, daha önce de böyleyken kan testi vermiştim 20 gibi bir değer çıkmıştı, hayalet bir çizgi var gibi. Eki Görüntüle 3667829 Eki Görüntüle 3667830
Güvenilir bir marka ve 5-6 dakikada çıkmış büyük ihtimal hamilesin. Bence birkaç gün evde test yap baktın koyulaşıyor kan vermeye öyle gidersin. Şuan versende çok düşük bir değer çıkar bu da seni strese sokar. İnşallah koyulaşarak devam eder kanda da güzel bir pozitif görürsün🙏

Güvenilir bir marka ve 5-6 dakikada çıkmış büyük ihtimal hamilesin. Bence birkaç gün evde test yap baktın koyulaşıyor kan vermeye öyle gidersin. Şuan versende çok düşük bir değer çıkar bu da seni strese sokar. İnşallah koyulaşarak devam eder kanda da güzel bir pozitif görürsün🙏
Teşekkür ederim inşallah, daha önce bir kaybım olduğu için çok tedirginim hem erkenden öğrenmek istiyorum hemde netleşsin diye beklemek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20251102_222238.webp
    IMG_20251102_222238.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20251102_222202.webp
    IMG_20251102_222202.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 20
Test laboquick resimler de 5-6. Dakika sinuclari
Bu testlerde yanılma payı az diyebilirim buraya fotoğraf atınca kalite bayağı düşüyor normalde düşmesine rağmen ben gördüm cizgiiiiyiii şunu önereyim yarın ilk idrarla test yapin çünkü gün içinde idrar seyreliyor ilk idrar daha sağlıklı. Gönlünüzce olsun 🫶

Back
X