Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3638679 markası awox 2 gün önce yapmıştım kuruma çizgisi falan çıkarmamıştı hiç yoktu ama bugün yaptığımda böyle ilk yaptığımdan beri görüyorum çizgiyi şimdi bekledikçe daha da netleşti sizce var mıdır
Gördüm çizgiyi ama karanlık olduğu için çok net değil awox güvenilir diye duydum koyulasmaya takip edin ilk 5 dk da çıktıysa bence gebelik varEki Görüntüle 3638679 markası awox 2 gün önce yapmıştım kuruma çizgisi falan çıkarmamıştı hiç yoktu ama bugün yaptığımda böyle ilk yaptığımdan beri görüyorum çizgiyi şimdi bekledikçe daha da netleşti sizce var mıdır
evet 5 dk da çıktı gözle görülür şekilde buraya yükleyince de aşırı kalite düşüyorGördüm çizgiyi ama karanlık olduğu için çok net değil awox güvenilir diye duydum koyulasmaya takip edin ilk 5 dk da çıktıysa bence gebelik var
Bence var bende de silik var ama sanırım üstüne görme oldum bu bakarmisin testime 3 gün adet gibi kanama ama yoğunluk adet gibi degildievet 5 dk da çıktı gözle görülür şekilde buraya yükleyince de aşırı kalite düşüyor
Buraya yüklenince netlik gidiyorBence var bende de silik var ama sanırım üstüne görme oldum bu bakarmisin testime 3 gün adet gibi kanama ama yoğunluk adet gibi degildi
Bencede sende de silik çıkmış olabilirBuraya yüklenince netlik gidiyor
Benim elimde başka test yok olsa yapacam artık sabah alıp yaparım bidaha farklı markaBurda daha net belli oluyor diğerine gore
Kan versem çıkar mı acaba yaBenim elimde başka test yok olsa yapacam artık sabah alıp yaparım bidaha farklı marka
Gozle görülür gözüküyor bura yukleninceBencede sende de silik çıkmış olabilir
Çıkar varsa inşallah hamilesindirKan versem çıkar mı acaba ya
Ay inşallah sen kan vermeyi düşünüyor musunGozle görülür gözüküyor bura yuklenince
Çıkar varsa inşallah hamilesindir
Yurt dışında yaşıyorum idrar testinin net pozitif olması lazım o yüzden bekliyorumAy inşallah sen kan vermeyi düşünüyor musun
Anladım bende Şimdi yine yaptım aynı silik çizgi ama daha iyi görünüyor kan da verdim bakalımYurt dışında yaşıyorum idrar testinin net pozitif olması lazım o yüzden bekliyorum
Ne durumdasınız şuandaYurt dışında yaşıyorum idrar testinin net pozitif olması lazım o yüzden bekliyorum
Dün gece sağ kasık ve bel ağrısından ölecektim hastaneye gittim 6 saat bakmadılar bakmayinca çıktım saatlerce bekledim bı de kalabalık yok bişey yok keyfiyen almiyolar eşim ağrıdan duramiyor tamam diyip gecistirdiler sağlık ocağı gibi yer var oraya gittim eliyle karını kontrol etti hamile sanırım hamilelik var mı dedi test silik dedim erken gebelik olduğunu düşünüyorum dedi ilaç verdi kan alın dedim gerek yok simdi dedi ilaç bebeğe etki etmiyecek dedi gecmesse hastaneye gitmen lazım dedi testim en son belirginleşti ama hala net pozitif değilNe durumdasınız şuanda
Aa canım testini atar mısın buraya bi de Regline kaç gün kaldı şuanDün gece sağ kasık ve bel ağrısından ölecektim hastaneye gittim 6 saat bakmadılar bakmayinca çıktım saatlerce bekledim bı de kalabalık yok bişey yok keyfiyen almiyolar eşim ağrıdan duramiyor tamam diyip gecistirdiler sağlık ocağı gibi yer var oraya gittim eliyle karını kontrol etti hamile sanırım hamilelik var mı dedi test silik dedim erken gebelik olduğunu düşünüyorum dedi ilaç verdi kan alın dedim gerek yok simdi dedi ilaç bebeğe etki etmiyecek dedi gecmesse hastaneye gitmen lazım dedi testim en son belirginleşti ama hala net pozitif değil
4 farklı markanın testi de silik çıktı adetim ayın 20 sindeAa canım testini atar mısın buraya bi de Regline kaç gün kaldı şuan
Canım benim de böyle daha Reglime benim de çok var. Biz bence erken yaptık testleri. Biraz süre geçsin yine yapalım. Benim de kasıkta batma başladı neden acaba ? Senin ilişkiye girdiğin kaç gün oldu canım4 farklı markanın testi de silik çıktı adetim ayın 20 sinde
Hic tarih tutmadım ya 1 hafta baş ağrısı çektim Migren tuttu sol kasık ağrısı çektim geçen gün dün gece de sağ kasık oluyorum sandım evet çok sabırsızız ya keske biri beynimizden silse hamileliğiCanım benim de böyle daha Reglime benim de çok var. Biz bence erken yaptık testleri. Biraz süre geçsin yine yapalım. Benim de kasıkta batma başladı neden acaba ? Senin ilişkiye girdiğin kaç gün oldu canım