• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısın acil silik çizgi

İyiyim çok şükür bu sıkıntı yok o gün acile gittim kan verdim çıktı baya ugrastik almaları için 1 hafta sonra keseyi bebeği görmeye gidecem inşallah sorunsuz geçiyor çok şükür lekelenme oldu o da bitti çok şükür
Ay canım maşallah çok sevindim çok şükür 🙏 hadi bakalım hayırlısıyla gör keseyi buraya da haber et merak ediyorum. Ben de regl oldum ama inşallah diğer ay denemeye devam edeceğim

Ay canım maşallah çok sevindim çok şükür 🙏 hadi bakalım hayırlısıyla gör keseyi buraya da haber et merak ediyorum. Ben de regl oldum ama inşallah diğer ay denemeye devam edeceğim
Ayyy inşallah güzel haberler verirsin sende ben 3 hamileligimi de hissettim 6.his mi artık ne bilmiyorum adet gelmeden anlıyorum ama ufak ufak mide bulantılarım başladı sabahlari çok kötü oluyorum uykusuzum hiç uyuyamıyorum ateş basması hala bar

Ayyy inşallah güzel haberler verirsin sende ben 3 hamileligimi de hissettim 6.his mi artık ne bilmiyorum adet gelmeden anlıyorum ama ufak ufak mide bulantılarım başladı sabahlari çok kötü oluyorum uykusuzum hiç uyuyamıyorum ateş basması hala bar
Ah canım normal ama bu dönemlerde gayet doktora sor vitamin takviyesi vs önerir belki

Ah canım normal ama bu dönemlerde gayet doktora sor vitamin takviyesi vs önerir belki
Sabah bı anda kanamam oldu düşük yapıyorum sanırım çok kanamam var hastanedeyim saat 11.30 dan beri bakmalarını bekliyorum eşim gidip söylüyor ağrısı var diye bekleyin diyip duruyor 🥺

Aa canım ne diyorsun yaaa şimdi nasılsınnn
Kese şeklinde problem var dedi yapısı bozuk dedi sağlıksız gebelik dedi 2 doktorda ilaç verdiler İlk kabul etmedim sağlıksız bı gebeliği neden vücudunda tutmak istiyosun sağlıklı olsaydi zaten kanaman olmazdı dedi ilacı içtim öyle diyince 1 saat sonra falan düştü kese hafif ağrılarım var

Kizlar benim testime de bakar misiniz reglim 20-21 de olması bekleniyordu ilk pembe olan yarim saat sonra silik oldu digeride 6. Dakika da

Eklentiler

• IMG_5027.webp
    IMG_5027.webp
    22 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_5025.webp
    IMG_5025.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 53
Pembe prodoctor ilk negatif cikinca cekmeceye attim digeri laboquicki yaptim o hemen silik cikti sonda digerini de cope atmak icin aldim o da silik olmus daha onde prodoctor 6-7 tane yaptim saatlerce defalarca baktigim olmustu gecen ay sasirdim bu kez

Pembe prodoctor ilk negatif cikinca cekmeceye attim digeri laboquicki yaptim o hemen silik cikti sonda digerini de cope atmak icin aldim o da silik olmus daha onde prodoctor 6-7 tane yaptim saatlerce defalarca baktigim olmustu gecen ay sasirdim bu kez
Bence kan verin prodoctorun yalancı pozitif gösteriyor diye duydum awox güvenilir diyolardir o da artık yalancı pozitif gösteriyor ne desem boş ya

Kese şeklinde problem var dedi yapısı bozuk dedi sağlıksız gebelik dedi 2 doktorda ilaç verdiler İlk kabul etmedim sağlıksız bı gebeliği neden vücudunda tutmak istiyosun sağlıklı olsaydi zaten kanaman olmazdı dedi ilacı içtim öyle diyince 1 saat sonra falan düştü kese hafif ağrılarım var
Ah canım benim ya çok ama çok üzüldüm 😥 ben de düşük yaptım .. geçen seneydi. Olsun daha genciz yine olur Allah’ın izniyle. Evet sağlıksız gebelikler böyle oluyor üzülmemeye gayret et

Ah canım benim ya çok ama çok üzüldüm 😥 ben de düşük yaptım .. geçen seneydi. Olsun daha genciz yine olur Allah’ın izniyle. Evet sağlıksız gebelikler böyle oluyor üzülmemeye gayret et
3.dusugum bu yoruldum 3 tane olunca artık böyle mi olacak düşünce kafamdan silinmiyor🥺🥺

Bence de baktır canım vitaminlerle alakalı olabilir . Ama yine de denemekten vazgeçme ve lütfen kafanda büyütmemeye çalış
Artık takmiyacam kafada hamilelik düşüncesini kaldırdım bir süre kendimi toparlayana kadar vücut olarak bekleyecem bakalım hayırlısı ya inşallah sizden güzel haberler alırım o da bana umut olur

Back
X