- 22 Ekim 2022
- 13
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi yenigelin__
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki dogrudur iki tane test bide hemen kan verin acil bthcgye baktirinYaa doğrudur demi çok teşekkür ederim![]()
Bence yanlış. Yeniden yapın.Sizce doğru mu kızlar? Bi bakar mısınız?
15 inde olmam gerekiyodu 7 gün geçti üstündenDaha ne olsun iki çizgi de şak diye çıkmış hayırlı olsunnnnson adet tarihiniz neydi acaba
Ama dalga geçmeyin![]()
Yok vallahi dalga amaçlı atmadım ben görünce bi şok oldum inanamadım çok istiyoduk o yüzden heycanla paylaştımSiz de dalga geçmeyin ama![]()
Çok teşekkür ederim kana baktırmak neden çok önemli değil mi yani konuya çok hakim değilim o yüzden soruyorum kana bakınca ne söylüyorlarNeden acil kan vermeye koşsun yahu.Wala doktorlar haklı.Bi kere bile kan testi istemedi doktorum.Gittim ultrasonda baktı,kalp atışını dinletti tamam.Bu kk da bir kan furyasidir gidio.Hayirli olsun konu sahibi![]()
Artışı takip edip sağlıklı bir gebelik mi diye cikarim yapıyor burdaki uyeler genelde.Ben ihtiyaç duymadım.7.haftamda gidip kalp atışı dinledim,keseyi gördümÇok teşekkür ederim kana baktırmak neden çok önemli değil mi yani konuya çok hakim değilim o yüzden soruyorum kana bakınca ne söylüyorlar![]()
Bende Salı günü gidicem inşAllahArtışı takip edip sağlıklı bir gebelik mi diye cikarim yapıyor burdaki uyeler genelde.Ben ihtiyaç duymadım.7.haftamda gidip kalp atışı dinledim,keseyi gördüm![]()