Gecikeli çok olduysa daha koyu bir çizgi olması gerekiyordu. Geç döllenme olabilir. Ben çizgi göremedim ama kaliteden kaynaklı da olabilir. Kan verin bence.adetim gecikeli çok oldu ve yaptığım testler negatifti ilk kez çok silik bi çizgiyle karşılaştım yoksa kafamda mı kuruyorum öizgi var mıı
Hadi inşallah vardırŞu an test vermeye gidiyorum pozitif sonuçlanırsa yazacağım dediğiniz gibi fıtoprafta belli olmuyor benim gördüğüm şekilde
İnşallah vardırŞu an test vermeye gidiyorum pozitif sonuçlanırsa yazacağım dediğiniz gibi fıtoprafta belli olmuyor benim gördüğüm şekilde
Sonuç çıktı mıŞu an test vermeye gidiyorum pozitif sonuçlanırsa yazacağım dediğiniz gibi fıtoprafta belli olmuyor benim gördüğüm şekilde
Geç döllenme olabilir . Benin 12 testim negatif çıkmıştı.adetim gecikeli çok oldu ve yaptığım testler negatifti ilk kez çok silik bi çizgiyle karşılaştım yoksa kafamda mı kuruyorum öizgi var mıı
İnşallah ilk gebeliğimde de geç döllenme denmişti düşükle sonuçlanmıştı umarım pozitiftir çizgiyi görebiliyorum heyecanlıyım bu yüzdenGeç döllenme olabilir . Benin 12 testim negatif çıkmıştı.
Umarım istediğin gibi olur ve sağlıkla alırsın kucaginaİnşallah ilk gebeliğimde de geç döllenme denmişti düşükle sonuçlanmıştı umarım pozitiftir çizgiyi görebiliyorum heyecanlıyım bu yüzden
Gri alan olarak geçiyormuş 1.20 çıkmadığı için birkaç gün sonra yeniden tekrarlanması gerekiyormuş sanırım ama şu an negatif gözüküyorYani buyuk mi 2 den küçük mu
Kaç güm gecikme sonrası pozitif çıktıGeç döllenme olabilir . Benin 12 testim negatif çıkmıştı.
Kaç gün gecikmeyle öğrendiniz ilkiniİnşallah ilk gebeliğimde de geç döllenme denmişti düşükle sonuçlanmıştı umarım pozitiftir çizgiyi görebiliyorum heyecanlıyım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?