- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Gecmislere dayanarak soyluyorm canm hep silik ckti snra adet oldm dednz ya bu da oyle olablr diyorm dollenme mevcut ama yerlesme olmuyor demek ki kan degernzi takip etmeden bilemyz baktirin bncesuankımı gecmıstekıyı mı soyluyosunuz eger suankınden bahsedıyorsanız kımyasal oldugunu nasıl anladınız yanı kımyasallardamı bırtek akıntı oluyor ayy ıyıce supheye dustum ben ya
hmm evet onu doktorda soyledı :) bır an cok kortum suankınden bahsedıyorsunuz sanıp yenı konu actım orda testın resmınıde attım detaylıda yazdım bı kaıp cvp verırsenız cok sevınırım suan ıyı seyler duymaya yada umutlanmayıp daha fazla uzulmemeye ıhtıyacım varGecmislere dayanarak soyluyorm canm hep silik ckti snra adet oldm dednz ya bu da oyle olablr diyorm dollenme mevcut ama yerlesme olmuyor demek ki kan degernzi takip etmeden bilemyz baktirin bnce
Evet var Can'ım tebrik ederimBirde benmkine bakarmisiniz kizlar ???
hayatım ınsallah hamılesındır ınan kalpten soyluyrm cok umut etme ama testı gordugumde ıcımden ılk hamılelıgımdekı gıbı gordum oda boyle sılıktı ama hamıleydımTamam Can'ım sağol bende bir düşük yaptım korkuyorum yaşadığın acıyı çok iyi anlıyorum Rabbim isteyen herkese versin düşüğümde yerleşme kanaması olmamıştı Dr her hamilelik aynı olmaz dedi en ufak birşeyde şüphe duy ve erken gel dedi o yüzden bu telaşım Can'ım ;(
Saol cnm tsk ederim darısı tüm isteyenlern başınaEvet var Can'ım tebrik ederim
Amin inşallah ❣Saol cnm tsk ederim darısı tüm isteyenlern başına
Sen kesin hamilesin net cikmiss kiz masallah hadi yine iyisin :)Birde benmkine bakarmisiniz kizlar ???
Saol cnm Allah tüm isteyenlerin kucagina saglikli bebisler nasip etsin :)Sen kesin hamilesin net cikmiss kiz masallah hadi yine iyisin :)
Aynen canim benim bak meraklandirma beni kan testini yaz kesinSaol cnm Allah tüm isteyenlerin kucagina saglikli bebisler nasip etsin :)
Tabikide yazarm belirtileri ve olmasi icin yaptiklarimi bellki baskalarinada vesile olurum inşallahAynen canim benim bak meraklandirma beni kan testini yaz kesin
Adetin kac gun gecti bide ne belirtilerin varTabikide yazarm belirtileri ve olmasi icin yaptiklarimi bellki baskalarinada vesile olurum inşallah
Adetim 4 gün gecti. ara sira kasiklarimda ve belimde agrilar oluyor. yorgunluk, bulantı uyku hali ve üşüme var özellikle sabahlari midede yanma gün aşırı midede gaz oluyor. birde coook acıkıyorm. o kadarAdetin kac gun gecti bide ne belirtilerin var
Kn testi yptrdnmiHa bide koku hassasiyeti var cnm
Yok henüz yaptirmadm haftaya cuma günü yaptiracamKn testi yptrdnmi
Ay cok sewindim canim benim kesinlikle hamissin insaallah mutlu mesut kucagina alirsin ama,hamilelik cok guzel bi duygu yasadim bunu simdi ikincisini istiyoruz hayirlisi muhtemelende 4 yada bes haftaliksin .Buda testlerim 2 gün önce ve bu sabah yaptigim.
Saol cnm bnm cook teşekkür ederim Allah razı olsun Allahm isteyen herkese nasip etsin Allah kucagini tez zamanda doldursun insaallah en yakin zamanda seninde hamile haberini alirizAy cok sewindim canim benim kesinlikle hamissin insaallah mutlu mesut kucagina alirsin ama,hamilelik cok guzel bi duygu yasadim bunu simdi ikincisini istiyoruz hayirlisi muhtemelende 4 yada bes haftaliksin .
Benim adete daha var besgun ama ben simdiden perisanim uyku hali yorgunluk falan war bakalim oglum cok yoruyo baklim deilsemde hayirlisiSaol cnm bnm cook teşekkür ederim Allah razı olsun Allahm isteyen herkese nasip etsin Allah kucagini tez zamanda doldursun insaallah en yakin zamanda seninde hamile haberini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?