Testime bakar mısınız arkadaşlar

suankımı gecmıstekıyı mı soyluyosunuz eger suankınden bahsedıyorsanız kımyasal oldugunu nasıl anladınız yanı kımyasallardamı bırtek akıntı oluyor ayy ıyıce supheye dustum ben ya
Gecmislere dayanarak soyluyorm canm hep silik ckti snra adet oldm dednz ya bu da oyle olablr diyorm dollenme mevcut ama yerlesme olmuyor demek ki kan degernzi takip etmeden bilemyz baktirin bnce

Gecmislere dayanarak soyluyorm canm hep silik ckti snra adet oldm dednz ya bu da oyle olablr diyorm dollenme mevcut ama yerlesme olmuyor demek ki kan degernzi takip etmeden bilemyz baktirin bnce
hmm evet onu doktorda soyledı :) bır an cok kortum suankınden bahsedıyorsunuz sanıp yenı konu actım orda testın resmınıde attım detaylıda yazdım bı kaıp cvp verırsenız cok sevınırım suan ıyı seyler duymaya yada umutlanmayıp daha fazla uzulmemeye ıhtıyacım var

hayatım ınsallah hamılesındır ınan kalpten soyluyrm cok umut etme ama testı gordugumde ıcımden ılk hamılelıgımdekı gıbı gordum oda boyle sılıktı ama hamıleydım

Adetin kac gun gecti bide ne belirtilerin var
Adetim 4 gün gecti. ara sira kasiklarimda ve belimde agrilar oluyor. yorgunluk, bulantı uyku hali ve üşüme var özellikle sabahlari midede yanma gün aşırı midede gaz oluyor. birde coook acıkıyorm. o kadar

Buda testlerim 2 gün önce ve bu sabah yaptigim.

Eklentiler

• 20161201_113947-1024x1820.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 88
Ay cok sewindim canim benim kesinlikle hamissin insaallah mutlu mesut kucagina alirsin ama,hamilelik cok guzel bi duygu yasadim bunu simdi ikincisini istiyoruz hayirlisi muhtemelende 4 yada bes haftaliksin .
Saol cnm bnm cook teşekkür ederim Allah razı olsun Allahm isteyen herkese nasip etsin Allah kucagini tez zamanda doldursun insaallah en yakin zamanda seninde hamile haberini aliriz

Saol cnm bnm cook teşekkür ederim Allah razı olsun Allahm isteyen herkese nasip etsin Allah kucagini tez zamanda doldursun insaallah en yakin zamanda seninde hamile haberini aliriz
Benim adete daha var besgun ama ben simdiden perisanim uyku hali yorgunluk falan war bakalim oglum cok yoruyo baklim deilsemde hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…