- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Benimde aynen öyle asiri uyku hali ve yorgunluk birde bel agrisiBenim adete daha var besgun ama ben simdiden perisanim uyku hali yorgunluk falan war bakalim oglum cok yoruyo baklim deilsemde hayirlisi
Ee anlat bakalllim naptin kuzummmBenimde aynen öyle asiri uyku hali ve yorgunluk birde bel agrisi
Canm henüz borsey yapmadm bekliyorum bende bi kac doktoru aradim sira yok anca cumaya gün aldm nasipse insaallah cuma günü gidecem belirtilerde aserme bel ve kasik agrisi birde koku hassasiyeti hala devam ediyor. sende ne var ne yok ?Ee anlat bakalllim naptin kuzummm
Bende belirtiler varda sat 4 gun war henuzzCanm henüz borsey yapmadm bekliyorum bende bi kac doktoru aradim sira yok anca cumaya gün aldm nasipse insaallah cuma günü gidecem belirtilerde aserme bel ve kasik agrisi birde koku hassasiyeti hala devam ediyor. sende ne var ne yok ?
Insaallah adet olmazsn canm adete 2 kala test yaparsan cikarBende belirtiler varda sat 4 gun war henuzz
Kocana dedinmii bisey yaaa merak ettim sopeseydin sewinseydi kiz yaBende belirtiler varda sat 4 gun war henuzz
Bn mi cnmKocana dedinmii bisey yaaa merak ettim sopeseydin sewinseydi kiz ya
Pazartesi yapicam bakalim cikarsa kosa kosa hastane yolu tutucazInsaallah adet olmazsn canm adete 2 kala test yaparsan cikar
Hade bakalim hayirli insaallah güzel haberler alirizPazartesi yapicam bakalim cikarsa kosa kosa hastane yolu tutucaz
Evet söyledim tabi cook sevindi oda bi 2 yildir bekliyoruz hic beklenmedik anca süpriz oldu Rabbime sükürler olsunEwet sen
Insallah canim senin,ilk cocukmuHade bakalim hayirli insaallah güzel haberler aliriz
Evet cnm inşallah ilk olacakInsallah canim senin,ilk cocukmu
Muhtesem bi duygu insallah yasarsin canim benimm :)Evet cnm inşallah ilk olacak
Saol kuzum insaallah Allah hepimizin yardımcısı olsunMuhtesem bi duygu insallah yasarsin canim benimm :)
Negatif sanırım testler bekeltilmis gibi duruyor insaallah hamissinizdir.kızlar bugün lekelenme tarzı kanamam oldu açık pembe test yaptım bat 28-02 arası gelmesi gerekiyor
Walla hala beklemedeyim kocis,cok umitli deil bebek var hasta olur die gidip testte alamiyorum odas bekle diyo bakalimNegatif sanırım testler bekeltilmis gibi duruyor insaallah hamissinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?