- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
Kızlar predictor yaptım 2 dk da hayali çizgi belirdi ben mi yanlış görüyorum ya elim ayağım boşaldı resmen
Yükleyemiyorum resim nasıl yüklemem lazım yardımcı olun nolurKızlar predictor yaptım 2 dk da hayali çizgi belirdi ben mi yanlış görüyorum ya elim ayağım boşaldı resmen
Canım gidemedim predictor yaptım resim nasıl yüklemem lazımDün de sormuştunuz sanki yanlış hatırlamıyorsam, kan vermeye gidecektiniz ?
Cevapla deyip dosya ekleye basınCanım gidemedim predictor yaptım resim nasıl yüklemem lazım
Canım testi yükleyemedim nereden yüklemem gerekiyorTest yok ki
Olmuyor ya deli oldum vallaCevapla deyip dosya ekleye basın
Biraz beklemen lazım yüklenmesi içinOlmuyor ya deli oldum valla
Canım googleden giriş yap öyle yükleyebilirsin uygulamada olmuyor yüklenmiyor ben hep googleden yüklüyorumOlmuyor ya deli oldum valla
Evet öyle olduCanım googleden giriş yap öyle yükleyebilirsin uygulamada olmuyor yüklenmiyor ben hep googleden yüklüyorum
Gölge gibi bişey gördüm bat ne zaman ?Evet öyle oldu
Var gibiEvet öyle oldu
Çok hayali çizgi canım bata 2 gün kaldıGölge gibi bişey gördüm bat ne zaman ?
Hafif belli ikinci çizgi bat ne zaman kan verseniz kesin sonucu öğrenirsiniz gönlünüzce olsun inşallah hamilesinizdir..Evet öyle oldu
Çok hayali ya 8 ay oldu çok heyecanlandım elim ayağım titriyorVar gibi
Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah testlerle koyulasmayi takip etmek istiyorumHafif belli ikinci çizgi bat ne zaman kan verseniz kesin sonucu öğrenirsiniz gönlünüzce olsun inşallah hamilesinizdir..
2 gün kaldi bata canimHafif belli ikinci çizgi bat ne zaman kan verseniz kesin sonucu öğrenirsiniz gönlünüzce olsun inşallah hamilesinizdir..
İnşaAllah vardır canım Rabbim hayırlı evlatlar versin2 gün kaldi bata canim
Daha çok stres yapma bence..Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah testlerle koyulasmayi takip etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?