- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
İnşallah canım yaİnşaAllah vardır canım Rabbim hayırlı evlatlar versin
2 gün sonra birdaha yap varsa koyulaşır hafif var gibi gördüm bendeEvet öyle oldu
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım?Evet öyle oldu
İkinci çizgi bariz gözüküyor koyulasmayi takip et canım madem pazartesi vereceksin kan .Ah keşke ama elde değilkii
Ama negatif çıktığı halde pozitif olan var mı meselaBoyle kendinize stres yapmaya ne gerek var devamli test yaparak heveslenmeniz güzelde sonu hüsran olursa yıkımı daha kotu olur. Hayali cizgiyi bende gordum ama bu idrar testlerine hic guvenmiyorum en iyisi bir an once kan vermek. İnsaAllah gonlunuzun muradını alır hayırlı haberi paylasirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun.
Burda hepsini goruyoruz hersey olabiliyorAma negatif çıktığı halde pozitif olan var mı mesela
Yada pozitif çıktığı halde negatif olan .
Ben hep tutturdugunu gördüm
A aaaa.Burda hepsini goruyoruz hersey olabiliyor
Gerçi kan testi negatif olup idrar testi pozitif olup hamile çıkan da oluyor. Çok karışık işler Allah herkesin gonlune gore versin
Canım tam gününü bilmiyorumYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım?
İnşallah canımVar gbi inş koyulaşırr
Ay demi yaİkinci çizgi bariz gözüküyor koyulasmayi takip et canım madem pazartesi vereceksin kan .
Hep birlikte inşallahBoyle kendinize stres yapmaya ne gerek var devamli test yaparak heveslenmeniz güzelde sonu hüsran olursa yıkımı daha kotu olur. Hayali cizgiyi bende gordum ama bu idrar testlerine hic guvenmiyorum en iyisi bir an once kan vermek. İnsaAllah gonlunuzun muradını alır hayırlı haberi paylasirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun.
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimİnşaAllah vardır canım Rabbim hayırlı evlatlar versin
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimBurda hepsini goruyoruz hersey olabiliyor
Gerçi kan testi negatif olup idrar testi pozitif olup hamile çıkan da oluyor. Çok karışık işler Allah herkesin gonlune gore versin
Bence hamilesiniz bu çizgiler hemen çıktı değil mi ?Adetim 4 gün var sizce hamilemiyim
evet 1 dakika icinde cikti hemdeBence hamilesiniz bu çizgiler hemen çıktı değil mi ?
O zaman var bence kan testi yaptır canım içinde şüphe kalmasın. Hayırlı olsun ☺evet 1 dakika icinde cikti hemde
Tesekur ederim canimO zaman var bence kan testi yaptır canım içinde şüphe kalmasın. Hayırlı olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?