- 30 Ocak 2014
- 340
- 220
- 333
- Konu Sahibi kediliannee
-
çok yeni olan dölllenmede iki kat olmaz. genelde 4-5. haftalarda iki kat artış gösterir. sen muhtemelen 2-3 haftalık gebesin.geç yumurtladığım için geç olabilir döllenme evet ama 2 kat artış olmuyor muydu 2 günde
Bekle bakalim randevu al bi doktora git suaan hamile gibi duruyorsun ama yinede doktorun gormesinde fayda varKızlar 5,9 çıktı sonuç artış çok düşük değil mi
Ay içimi rahatlattın ama çok korkuyorum şuan sevinemedimdeçok yeni olan dölllenmede iki kat olmaz. genelde 4-5. haftalarda iki kat artış gösterir. sen muhtemelen 2-3 haftalık gebesin.
Pazartesiye kadar nasıl dayanıcamBekle bakalim randevu al bi doktora git suaan hamile gibi duruyorsun ama yinede doktorun gormesinde fayda var
iyi düşün iyi olur Allahın izniyle. Panik yapma biraz daha bekle. önemli olan artıyor olması. iki kat artması değil şimdiki vaziyette.Ay içimi rahatlattın ama çok korkuyorum şuan sevinemedimde
Benimle yakın tarihlerde yumurtlama olmuş. BAT benim 18 ağustos. beklemedeyim. ara ara gelen kasık ağrım benimde var. ama daha evvelden çokça tıpkı sizdeki gibi silik sonuçlar aldım testlerde. 1,5 yıldır deniyorum bende.Kızlarım çok korkuyorum ama umarım bende bu ay poztif ve sağlıklı görürüm testimi. Şubattan beri deniyoruz. Geçen son 2 ayda sürekli silik gördüm her markayı denedim silik çıktı ama sonuç hep negatifti. Hatta geçen ay 6 farklı testten 4 tanesi silik poztifti buna rağmen negatif sonuç aldım. Genetik bozukluğum var ve ne kadar bebek istediğimi bilemezsiniz. Bu ay sat 25 temmuzdu 31 temmuzdan beri yumurtlama günü haricinde (sağlık sorunlarından dolayı) değerlendirdik. 6 ağustostu yumurtlamam hala karnımda sağ tarafımda sancım var. Belim ağrıyor eğilip doğruldukça. Akıntım var maalesef. Sürekli idrara çıkıyorum. Sizce yumurtlamada tutmuş olabilir mi? Böyle olan var mı aranızda?
Benimle yakın tarihlerde yumurtlama olmuş. BAT benim 18 ağustos. beklemedeyim. ara ara gelen kasık ağrım benimde var. ama daha evvelden çokça tıpkı sizdeki gibi silik sonuçlar aldım testlerde. 1,5 yıldır deniyorum bende.
Bende çok erken öğrendim o yüzden çok sıkıntı çekiyorum acaba yükselecek mi diye bence regl gününü bekle öyle test yap eğer tuttuysa bile erken öğrenmek çok sıkıntılıKızlarım çok korkuyorum ama umarım bende bu ay poztif ve sağlıklı görürüm testimi. Şubattan beri deniyoruz. Geçen son 2 ayda sürekli silik gördüm her markayı denedim silik çıktı ama sonuç hep negatifti. Hatta geçen ay 6 farklı testten 4 tanesi silik poztifti buna rağmen negatif sonuç aldım. Genetik bozukluğum var ve ne kadar bebek istediğimi bilemezsiniz. Bu ay sat 25 temmuzdu 31 temmuzdan beri yumurtlama günü haricinde (sağlık sorunlarından dolayı) değerlendirdik. 6 ağustostu yumurtlamam hala karnımda sağ tarafımda sancım var. Belim ağrıyor eğilip doğruldukça. Akıntım var maalesef. Sürekli idrara çıkıyorum. Sizce yumurtlamada tutmuş olabilir mi? Böyle olan var mı aranızda?
Test yapmaktan korkuyorum inanınBende çok erken öğrendim o yüzden çok sıkıntı çekiyorum acaba yükselecek mi diye bence regl gününü bekle öyle test yap eğer tuttuysa bile erken öğrenmek çok sıkıntılı
İnşallah hissediyordum zaten olduğunu ama inşallah sağlıklı gebelik oluriyi düşün iyi olur Allahın izniyle. Panik yapma biraz daha bekle. önemli olan artıyor olması. iki kat artması değil şimdiki vaziyette.
Bence acele etme reglinin gecmesini bekle hattaPazartesiye kadar nasıl dayanıcamacile gidicem akşam bir daha kan versem mi
en kesin sonuçlar hep bat geçince oluyor . o sebeple kimseye bişey sormadım. benim ilk gebeliğimde kesin öğrenmemde bat geçtikten 1 hafta sonra olmuştu. telaş etmeyin. bazen streste gecikme sebebi oluyor. bende çok istiyorum. İnşallah sağlıkla hayırla kucaklarımızı doldurur Rabbim.Artık test yapmak istemiyorum psikolojim inanılmaz bozuluyor. 20 ağustos bat bekleyeceğim ama ilk kez regl olmak istemiyorum. Sordunuz mu hiö çevrenize doktorunuza falan gebelik olabilir mi acaba?
Amiiinen kesin sonuçlar hep bat geçince oluyor . o sebeple kimseye bişey sormadım. benim ilk gebeliğimde kesin öğrenmemde bat geçtikten 1 hafta sonra olmuştu. telaş etmeyin. bazen streste gecikme sebebi oluyor. bende çok istiyorum. İnşallah sağlıkla hayırla kucaklarımızı doldurur Rabbim.
Bugün regl günümBence acele etme reglinin gecmesini bekle hatta
O zmn olabilir canim bekle pazartesi doktora gitBugün regl günüm
Öyle yapıcam artık beklicem mecburO zmn olabilir canim bekle pazartesi doktora git
Güzel kızım inşallah olmazsınKasıklarımda batma ve regl olucakmışım gibi ağrılar var olucak mıyım acaba ya
Bende sadece sağ tarafta var bu batmalar agrim vs olmadi şuana kadarKasıklarımda batma ve regl olucakmışım gibi ağrılar var olucak mıyım acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?