Testime bakar mısınız 🥹

Kızlarım çok korkuyorum ama umarım bende bu ay poztif ve sağlıklı görürüm testimi. Şubattan beri deniyoruz. Geçen son 2 ayda sürekli silik gördüm her markayı denedim silik çıktı ama sonuç hep negatifti. Hatta geçen ay 6 farklı testten 4 tanesi silik poztifti buna rağmen negatif sonuç aldım. Genetik bozukluğum var ve ne kadar bebek istediğimi bilemezsiniz. Bu ay sat 25 temmuzdu 31 temmuzdan beri yumurtlama günü haricinde (sağlık sorunlarından dolayı) değerlendirdik. 6 ağustostu yumurtlamam hala karnımda sağ tarafımda sancım var. Belim ağrıyor eğilip doğruldukça. Akıntım var maalesef. Sürekli idrara çıkıyorum. Sizce yumurtlamada tutmuş olabilir mi? Böyle olan var mı aranızda?

Benimle yakın tarihlerde yumurtlama olmuş. BAT benim 18 ağustos. beklemedeyim. ara ara gelen kasık ağrım benimde var. ama daha evvelden çokça tıpkı sizdeki gibi silik sonuçlar aldım testlerde. 1,5 yıldır deniyorum bende.

Artık test yapmak istemiyorum psikolojim inanılmaz bozuluyor. 20 ağustos bat bekleyeceğim ama ilk kez regl olmak istemiyorum. Sordunuz mu hiö çevrenize doktorunuza falan gebelik olabilir mi acaba?

Bende çok erken öğrendim o yüzden çok sıkıntı çekiyorum acaba yükselecek mi diye bence regl gününü bekle öyle test yap eğer tuttuysa bile erken öğrenmek çok sıkıntılı

Artık test yapmak istemiyorum psikolojim inanılmaz bozuluyor. 20 ağustos bat bekleyeceğim ama ilk kez regl olmak istemiyorum. Sordunuz mu hiö çevrenize doktorunuza falan gebelik olabilir mi acaba?
en kesin sonuçlar hep bat geçince oluyor . o sebeple kimseye bişey sormadım. benim ilk gebeliğimde kesin öğrenmemde bat geçtikten 1 hafta sonra olmuştu. telaş etmeyin. bazen streste gecikme sebebi oluyor. bende çok istiyorum. İnşallah sağlıkla hayırla kucaklarımızı doldurur Rabbim.

Amiiin istemeden de olsa çok stresliyim aslında geriliyorum sürekli rahatlayamıyorum hiç. Zihnim sürekli bunlarla dolu. Kafayı boşaltayım diye sosyal medyaya bakıyorum ora daha beter yok pozitif bebelik testleri yok bebek odaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…