- 30 Ocak 2016
- 44
- 3
- 86
- 30
- Konu Sahibi kediliannee
-
Çünkğ şuan tam yumurtlama zamanların. Bence mutlaka değerlendirKızlarım selam, reglimin 1. Günü 25 temmuzdu 31 temmuzda bitti. O gece başldım denemeye. Ovulasyon günüm 6 ağustostu. 6sına kadar hiç fire vermeden denedik. Geçen aylarda sürekli silik çizgi gördüm sonuç negatifti. Dün yumurtlama günümdü dün birlikte olamadık farklı durumlardan dolayı. Ama dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor. 13 gün var regl olmama. Sol kasığımda şuan mesela. Neden olur sizce.
Tutmuş olma ihtimali var mı acabaÇünkğ şuan tam yumurtlama zamanların. Bence mutlaka değerlendir
Bunu anlamak için çok erken yumurtlama ağrısı çekiyor olabilirsin şuanTutmuş olma ihtimali var mı acaba
Daha yeni yumurtluyosun bence bi de bunun tutması 5 7 gün sürer şuan çok erken tutma ihtimali düşük.Tutmuş olma ihtimali var mı acaba
ne zamandan beri istiyosunuzKızlarım selam, reglimin 1. Günü 25 temmuzdu 31 temmuzda bitti. O gece başldım denemeye. Ovulasyon günüm 6 ağustostu. 6sına kadar hiç fire vermeden denedik. Geçen aylarda sürekli silik çizgi gördüm sonuç negatifti. Dün yumurtlama günümdü dün birlikte olamadık farklı durumlardan dolayı. Ama dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor. 13 gün var regl olmama. Sol kasığımda şuan mesela. Neden olur sizce.
Sonucunuz ne oldu acabaGünaydın kızlaryarın bat 2 gün önce test yaptım aynı testlerle negatif çıktı bu sabah ilk idrarla deniyim dedim 1 dakika içinde fotoğraftaki çizgi belirdi fotoğrafta belli olmuyor ama sizce var mı artimed olduğu için güvenemiyorumda
Bence bir başka testte dene ya da kan testi ver çünkü artımed insanı hayal kırıklığına düşürmekten başka bi ise yaramıyor geçen ay 2 defa artimed denedim akşam olduğu halde ikisi de pozitif gösterdi bir başka testi sabah denedim negatif tiGünaydın kızlaryarın bat 2 gün önce test yaptım aynı testlerle negatif çıktı bu sabah ilk idrarla deniyim dedim 1 dakika içinde fotoğraftaki çizgi belirdi fotoğrafta belli olmuyor ama sizce var mı artimed olduğu için güvenemiyorumda
Ben bat günü yaptırdım kan testi. 648 çıktı. 3.9 biraz düşük geldi bana. Ama inşallah olur. Burda az olup sonra yükselen çok vardı. Belki geç döllenme olmuşturBu sabah kan testi verdim 3,9 çıktı daha önce hep 0,100 çıkıyordu anlayamadım
Bilmiyorum cumartesi bakıcaz artık inşallah benimledir bebişBen bat günü yaptırdım kan testi. 648 çıktı. 3.9 biraz düşük geldi bana. Ama inşallah olur. Burda az olup sonra yükselen çok vardı. Belki geç döllenme olmuştur
Naptın canım baktırdın mı bi daha inşallah seninledirBu sabah kan testi verdim 3,9 çıktı daha önce hep 0,100 çıkıyordu anlayamadım
Kan vermeye gittin mi canimBilmiyorum cumartesi bakıcaz artık inşallah benimledir bebiş
Güzel haberler alırsınız umarimKan vermeye gittin mi canim
Naptın canım baktırdın mı bi daha inşallah seninledir
Kan vermeye gittin mi canim
Sabah kan vermeye gittim 2 gibi çıkacak dediler heyecanla bekliyorumGüzel haberler alırsınız umarim
Sonuç ne olursa olsun canın sağolsun en önemlisi sağlık , unutma . İnşallah gönlündeki olurSabah kan vermeye gittim 2 gibi çıkacak dediler heyecanla bekliyorumregl olmadım hala çok şükür sarımsı akıntım var olucam diye çok korkuyorum
Sonucu bize de soyle canim Allah kucaklarimizi bos birakmasin insallahSabah kan vermeye gittim 2 gibi çıkacak dediler heyecanla bekliyorumregl olmadım hala çok şükür sarımsı akıntım var olucam diye çok korkuyorum
Sonuç ne olursa olsun canın sağolsun en önemlisi sağlık , unutma . İnşallah gönlündeki olur
Kızlar 5,9 çıktı sonuç artış çok düşük değil miSonucu bize de soyle canim Allah kucaklarimizi bos birakmasin insallah
geç döllenmiştir artış düşük değil. testi tekrar yap 3 gün sonra o zaman netleşir.Kızlar 5,9 çıktı sonuç artış çok düşük değil mi
geç yumurtladığım için geç olabilir döllenme evet ama 2 kat artış olmuyor muydu 2 gündegeç döllenmiştir artış düşük değil. testi tekrar yap 3 gün sonra o zaman netleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?