- 1 Mayıs 2024
- 114
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi kediliannee
Anladım diğer bahsettikleri nasıl yapılıyor bilmiyorum malesefEvet cikiyor ama tıklıyorum olmuyor açılmıyor dosya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım diğer bahsettikleri nasıl yapılıyor bilmiyorum malesefEvet cikiyor ama tıklıyorum olmuyor açılmıyor dosya
Artımedin yalancı pozitifle beni ağlatmışlığı var o yüzden başka marka yapmadan sevinmeyin.Anladım diğer bahsettikleri nasıl yapılıyor bilmiyorum malesef
Direk kan testi verdim zaten kesinleşsin diye aylardır hep boş test gördüm inşallah hevesim kursağımda kalmazArtımedin yalancı pozitifle beni ağlatmışlığı var o yüzden başka marka yapmadan sevinmeyin.
Çok iyi yapmışssın. Regline kaç gün varDirek kan testi verdim zaten kesinleşsin diye aylardır hep boş test gördüm inşallah hevesim kursağımda kalmaz
Yarın bat yazmışssınız şimdi gördm. İlk gebelik mi olcak buDirek kan testi verdim zaten kesinleşsin diye aylardır hep boş test gördüm inşallah hevesim kursağımda kalmaz
Evet inşallah olursaYarın bat yazmışssınız şimdi gördm. İlk gebelik mi olcak bu
Olur inşallah kaç senedr istiyorsunuz. Benım 2 buçuk sene oldu. Olmuyo maalesefEvet inşallah olursa![]()
Açıkçası 1 senedir deniyoruz ama tam anlamıyla planlı olmadı ilk defa yumurtlamayı bu ay yakalayabildik sanırımOlur inşallah kaç senedr istiyorsunuz. Benım 2 buçuk sene oldu. Olmuyo maalesef
İnşallah pozitiftir ya olduğum yerde neredeyse tüm eczaneler artimed satıyor diğer aylar yaptığım artimed testler hep negatif çıkartıyordu ilk kez böyle çıktı o yüzden ufaktan bi umutlandımBenim de ilk testim bu şekilde çıktı kan verdiğimde negatifti ama 14 gün sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim inşallah sizin de vardır ama yine de artımed olduğu için sizi heveslendirmek istemem çünkü artımed bana daha önce çok kez net pozitif testler gösterdi![]()
İnşallah güzel haberler alırsınız bize de haber verinİnşallah pozitiftir ya olduğum yerde neredeyse tüm eczaneler artimed satıyor diğer aylar yaptığım artimed testler hep negatif çıkartıyordu ilk kez böyle çıktı o yüzden ufaktan bi umutlandım
2 3 gibi çıkacak güzel haberlerle dönerim inşallahİnşallah güzel haberler alırsınız bize de haber verin![]()
Çıktımı sonuç cnm2 3 gibi çıkacak güzel haberlerle dönerim inşallah![]()
Çıktımı sonuç cnm
Gri alan yükselme ihtimali çok 2 gün sonra kan ver yok diyemezsin var da diyemezsin büyük ihtimalle var bence olmasa o değe rcikmas yükselecek inşallahŞimdi çıktı 3,9 hep 0,1 çıkardı anlayamadım yok galiba
Gri alan yükselme ihtimali çok 2 gün sonra kan ver yok diyemezsin var da diyemezsin büyük ihtimalle var bence olmasa o değe rcikmas yükselecek inşallah
Benim ölçüturdugum hastanede referans aralığı 0.4.9 yani senin 3.9 hamilesin bence dikkat et ahir kaldırma yeni yerleşiyorŞimdi çıktı 3,9 hep 0,1 çıkardı anlayamadım yok galiba
Evet kan ver 2gun 3 gün sonra regl gecikti mi seninAy stres oldum daha fazla şimdi cumartesi mi kan vermeliyim tekrar
Denk de geliyor HCG hamile olduğunda salınan bir hormon 3.9 yani 4 nerdeyse bu benim dünkü kan testim 4.9ve üstü hamilelik benim gittim hastanede 5 ve üzeri zaten hamilelikYarın olmam gerekiyor 30-32 gün arası oluyorum yarın 32. Gün