I izgo Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2022 87 102 23 33 14 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ssanguine #21 test pozitif gözüküyor :) benimde iki gebeliğimde de silik çıkmıştı ,hayırlısı olur inşallah
B betty128 Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2024 112 30 13 27 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ssanguine #22 1okurguncesi .!.: Biraz umut oldunuz şu an bana. Adet gecikmemin 2. günü days doctor test yaptım 2 dakika içinde belirgin bi çizgi çıktı ama sevinemiyorum Genişletmek için tıkla... Sabahtan sağlık ocağına ya da hastaneye gidip kan verin soru isaretlerini netlestirin
1okurguncesi .!.: Biraz umut oldunuz şu an bana. Adet gecikmemin 2. günü days doctor test yaptım 2 dakika içinde belirgin bi çizgi çıktı ama sevinemiyorum Genişletmek için tıkla... Sabahtan sağlık ocağına ya da hastaneye gidip kan verin soru isaretlerini netlestirin
S sevilya12 Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2024 33 7 6 27 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ssanguine #23 Yarın adet gününüz galiba bencede verin kan cıkar
ssanguine 🎀🌊 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 1.120 1.772 333 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ssanguine #24 1okurguncesi .!.: Biraz umut oldunuz şu an bana. Adet gecikmemin 2. günü days doctor test yaptım 2 dakika içinde belirgin bi çizgi çıktı ama sevinemiyorum Genişletmek için tıkla... Saglik ocaginda kan ver canim hic testlerle ugrasma benim de silik cikip durdu su an degerim iyi cok sukur
1okurguncesi .!.: Biraz umut oldunuz şu an bana. Adet gecikmemin 2. günü days doctor test yaptım 2 dakika içinde belirgin bi çizgi çıktı ama sevinemiyorum Genişletmek için tıkla... Saglik ocaginda kan ver canim hic testlerle ugrasma benim de silik cikip durdu su an degerim iyi cok sukur
1okurguncesi Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 519 966 23 29 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ssanguine #25 tugcee1 .!.: Saglik ocaginda kan ver canim hic testlerle ugrasma benim de silik cikip durdu su an degerim iyi cok sukur Genişletmek için tıkla... Çok şükür Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi Gidiyorum şimdi sağlık ocağına anca yarın öğrenebilcem sonucu
tugcee1 .!.: Saglik ocaginda kan ver canim hic testlerle ugrasma benim de silik cikip durdu su an degerim iyi cok sukur Genişletmek için tıkla... Çok şükür Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi Gidiyorum şimdi sağlık ocağına anca yarın öğrenebilcem sonucu