- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi Melekk1919
-
Takvime göre bugün ama 29-32 gün arasında değişiyo bugün döngümün 30. günüAdet gününüz bugunmu
İnşallah çok teşekkür ederimÇok silik çıkmış, kan testi verebilirsiniz veya sabah ilk idrar ile tekrarlayın inşallah güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederimCanım merhaba, evet çok çok silik bir çizgi gördüm. Yarın ilk idrarla testini tekrarlamanı öneririm gebelik var ise bir tık daha koyu çıkabilir. Allah gönlüne göre versin
Elbette canım sabah ilk idrarda Beta Hcg hormonu daha çok olurmuş yarın sabahta yap bakalım, güzel haberlerini bekliyorumİnşallah çok teşekkür ederimAfedersiniz aşırı seyrek idrarla yaptım onunda etkisi vardır illaki değil mi silik çıkmasında
Sabah ilk idrarla yapmazsanız eğer gün içinde 4 saat vücudunuzda tuttuğunuz idrarla yapın diyorlar :)İnşallah çok teşekkür ederimAfedersiniz aşırı seyrek idrarla yaptım onunda etkisi vardır illaki değil mi silik çıkmasında
İnşallah güzel haber vermek için can atıyorumElbette canım sabah ilk idrarda Beta Hcg hormonu daha çok olurmuş yarın sabahta yap bakalım, güzel haberlerini bekliyorum
Evet gerçekten çok farketmiş elimde erken gebelik yok ama yarın sabah bi kaset test daha yapayım gün içerisinde bi de erken gebelik alırım teşekkür ederimBakın nasıl fark ediyor o yüzden erken gebelik testi yapın
Rica ederim bizide haberdar et. Umarım hamilesindirEvet gerçekten çok farketmiş elimde erken gebelik yok ama yarın sabah bi kaset test daha yapayım gün içerisinde bi de erken gebelik alırım teşekkür ederim
İnşallahh çok teşekkür ederim mutlaka haber vericemRica ederim bizide haberdar et. Umarım hamilesindir
Yok adını hatırlamıyorum vallahaİnşallahh çok teşekkür ederim mutlaka haber vericembu arada kaset test freely miydi ?
Ben aslında dün sabahta test yaptım ama çizgi sonradan çıktığı için dikkate almamıştım. Dün yaptığım teste çok benziyo o yüzden sordum onu da ekleyeyim hattaYok adını hatırlamıyorum vallaha
Bu kuruma çizgisi olmuş bence siz en iyisi yarın erken gebelik testi alıp yapınBen aslında dün sabahta test yaptım ama çizgi sonradan çıktığı için dikkate almamıştım. Dün yaptığım teste çok benziyo o yüzden sordum onu da ekleyeyim hatta
Ne kadar sure sonra cıktıBen aslında dün sabahta test yaptım ama çizgi sonradan çıktığı için dikkate almamıştım. Dün yaptığım teste çok benziyo o yüzden sordum onu da ekleyeyim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?