- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi Melekk1919
-
Bilmiyorum vallahi. İlk 10 dk da görmedim ama ona eminimNe kadar sure sonra cıktı
Umutlandırmak istemem ama var gıbı 2 gün ust uste sılık cızgı cıkmazBilmiyorum vallahi. İlk 10 dk da görmedim ama ona eminim
İnşallah vardırUmutlandırmak istemem ama var gıbı 2 gün ust uste sılık cızgı cıkmaz
Rabbim yardımcı olsun . Inşallah vardırGünaydınnbu sabah yaptığım test düne göre koyu ama hala çok silik. Bugün 9.30 da doktor randevusu aldım. Gideyim mi yoksa bi kaç gün daha bekleyeyim mi bilemedim ama beklersem de duramamki. Lütfen bana dua edin güzel sonuç alayımm
Canım varsa zaten kanda kesin çıkar benim testim daha silik çıktı telefon flasiyla gördüm anca kan vermiştim bu sabah cikicak inşallah sonuç en azından varmı yokmu düşüncesi yiyip bitiriyor insanıGünaydınnbu sabah yaptığım test düne göre koyu ama hala çok silik. Bugün 9.30 da doktor randevusu aldım. Gideyim mi yoksa bi kaç gün daha bekleyeyim mi bilemedim ama beklersem de duramamki. Lütfen bana dua edin güzel sonuç alayımm
Ayy inşallah sende güzel haberler alırsınCanım varsa zaten kanda kesin çıkar benim testim daha silik çıktı telefon flasiyla gördüm anca kan vermiştim bu sabah cikicak inşallah sonuç en azından varmı yokmu düşüncesi yiyip bitiriyor insanı
Rabbim mübarek günlerde seninde benimde isteyen herkesin de yuzunu güldürsun inşallah çifte bayramı görürüz ama benim pek umudum yok 5 gün gecikmem var erken gebelik testi yaptım onda bile dediğim gibi telefon flasiyla gördüm kurumada olabilir varmı yokmu demekten basıma ağrılar giriyordu rahatlamak istedim psikolojik olarakAyy inşallah sende güzel haberler alırsınbana da haber ver olur mu sonucun çıkınca inşallah birlikte seviniriz bugün
Amin canım inşallahRabbim mübarek günlerde seninde benimde isteyen herkesin de yuzunu güldürsun inşallah çifte bayramı görürüz ama benim pek umudum yok 5 gün gecikmem var erken gebelik testi yaptım onda bile dediğim gibi telefon flasiyla gördüm kurumada olabilir varmı yokmu demekten basıma ağrılar giriyordu rahatlamak istedim psikolojik olarak
Sonucum cikmis canım direkt 0 ben elendim sıra senin haberinde :)Amin canım inşallahbelli mi olur belki de geç döllenmedir
Canım inşallah sonuçların güzel çıkar bizede haber vermeyi unutmaAmin canım inşallahbelli mi olur belki de geç döllenmedir
Yani bu belli cizgide yanlis olma olası düşük bir ihtimal ama sen ginede gidip kan testi ver bugün derim canim hakkinda hayırlısı olsunKızlar testi kullanan varmı hiç bakar mısnzEki Görüntüle 3231937 Eki Görüntüle 3231936
Bu test yapıp böyle olan oldumu emin değilim ben doğru sonuçtur dimi ?
Valla bebiş sana el sallıyo bence gayet belirgin çıkmıy benim testlerimi görmedin miKızlar testi kullanan varmı hiç bakar mısnzEki Görüntüle 3231937 Eki Görüntüle 3231936
Bu test yapıp böyle olan oldumu emin değilim ben doğru sonuçtur dimi ?
Rabbim bekletmesin bir an önce kavuştursun inşallah canımmSonucum cikmis canım direkt 0 ben elendim sıra senin haberinde :)
Güzel haberler verirsin inşallahRabbim bekletmesin bir an önce kavuştursun inşallah canımm
Canım tebrik ederim doktor ne dedi pekiKızlarr sonucum çıktı 21 çıkmış değerimhepinize çok teşekkür ederimm rabbim isteyen bekleyen hakeden herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım pazartesiye tekrar randevu verdi artışa bakacak. İnşallah güzel artar da bebişlerimize sağ salim kavuşuruzCanım tebrik ederim doktor ne dedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?