Testime bakar mısınız 🙏

Günaydınn bu sabah yaptığım test düne göre koyu ama hala çok silik. Bugün 9.30 da doktor randevusu aldım. Gideyim mi yoksa bi kaç gün daha bekleyeyim mi bilemedim ama beklersem de duramamki. Lütfen bana dua edin güzel sonuç alayımm

Eklentiler

• 5EDCD0CA-A9D9-4D4F-B13A-DCA44066C6F9.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 167
Rabbim yardımcı olsun . Inşallah vardır

Canım varsa zaten kanda kesin çıkar benim testim daha silik çıktı telefon flasiyla gördüm anca kan vermiştim bu sabah cikicak inşallah sonuç en azından varmı yokmu düşüncesi yiyip bitiriyor insanı

Canım varsa zaten kanda kesin çıkar benim testim daha silik çıktı telefon flasiyla gördüm anca kan vermiştim bu sabah cikicak inşallah sonuç en azından varmı yokmu düşüncesi yiyip bitiriyor insanı
Ayy inşallah sende güzel haberler alırsın bana da haber ver olur mu sonucun çıkınca inşallah birlikte seviniriz bugün

Ayy inşallah sende güzel haberler alırsın bana da haber ver olur mu sonucun çıkınca inşallah birlikte seviniriz bugün
Rabbim mübarek günlerde seninde benimde isteyen herkesin de yuzunu güldürsun inşallah çifte bayramı görürüz ama benim pek umudum yok 5 gün gecikmem var erken gebelik testi yaptım onda bile dediğim gibi telefon flasiyla gördüm kurumada olabilir varmı yokmu demekten basıma ağrılar giriyordu rahatlamak istedim psikolojik olarak

Amin canım inşallah belli mi olur belki de geç döllenmedir

Kızlar testi kullanan varmı hiç bakar mısnz
Bu test yapıp böyle olan oldumu emin değilim ben doğru sonuçtur dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…