- 22 Mayıs 2024
- 284
- 319
- 23
- Konu Sahibi bussraaaa06
-
Ayy çok heyecanlı ve duygusalım inanasım gelmiyorEvettt hayırlı olsun
Çok teşekkür ediyorumEvett çok belirgin hamilesin :)
merhaba hayırlı olsun inşaAllah sonuçlarınızı bekliyoruzAdetime 1 gün kaldı dayanamadım kaset test yaptım ilk çizgi 1 dk sonra çıktı ikinci çizgi sonradan 5 dk sonra belirginleşti sizce hamile miyim
Merhabamerhaba hayırlı olsun inşaAllah sonuçlarınızı bekliyoruz
Neye göre değilsin dediniz acaba?Hayır hamile değilsin
Çift çizginin pozitif olduğunu bilmiyor musun?Neye göre değilsin dediniz acaba?
Bebişim sakin ol. Heyecandan sormuşturÇift çizginin pozitif olduğunu bilmiyor musun?
Sakinim yaa. Hayır yani silik olsa gölge falan olsa anlıycamda bsabaya çift çizgiBebişim sakin ol. Heyecandan sormuştur
Erken gebelik testinde tek çizgi belirgin çıktı, kaset testte çift çizgi çıkınca heyecandan sordum bende biliyorum çift çizginin pozitif demek olduğunu. Rahatsız olduysanız cevap vermeyin, tavrınız hiç hoş değil iyi günler.Çift çizginin pozitif olduğunu bilmiyor musun?
Erken gebelikte çıkmadıysa bunu belirtmen gerekirdi. Dan diye hamile miyim diye çift çizgi testi koymak yerine ki insanların gözüne sokmak istiyormuş gibi görünmeErken gebelik testinde tek çizgi belirgin çıktı, kaset testte çift çizgi çıkınca heyecandan sordum bende biliyorum çift çizginin pozitif demek olduğunu. Rahatsız olduysanız cevap vermeyin, tavrınız hiç hoş değil iyi günler.
Kimsenin gözüne birşey soktuğum yok,siz rahatsız oluyorsanız o sizin probleminiz.Yahu bu platformda bi tek ben mi bu şekilde test fotoğrafı koyup hamile miyim diye konu açtım günde yüzlerce kadın yazıyor paylaşıyor. Heyecanımı ve mutluluğumu demoralize etmeye hakkınız yok, cevap vermeyeceğim artık size. Size açmış olduğum konudan uzaklaşın lütfen.Erken gebelikte çıkmadıysa bunu belirtmen gerekirdi. Dan diye hamile miyim diye çift çizgi testi koymak yerine ki insanların gözüne sokmak istiyormuş gibi görünme
Hayırlı olsun tebrik ederim canım çok net varım diyorAdetime 1 gün kaldı dayanamadım kaset test yaptım ilk çizgi 1 dk sonra çıktı ikinci çizgi sonradan 5 dk sonra belirginleşti sizce hamile miyim
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinHayırlı olsun tebrik ederim canım çok net varım diyor
Teşekkür ederim inşallah, darısı tüm isteyenlere olsun inşallahHayirli olsun busracim saglikla mutlulukla kucagina al insallah.
Kalbi temiz, iyi niyetli, guzel insanlara nasip olsun inşallah.Teşekkür ederim inşallah, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?