Testime bakar mısınız hamile miyim??

Kalbi temiz, iyi niyetli, guzel insanlara nasip olsun inşallah.
Çok güzel söylediniz İnsanlar ne tuhaf bu platformda milyonlarca insan var, heyecanla bi telaşla birşey paylaşıyorsun tanımadığın adını bile bilmediğin biri gelip insanların gözüne sokarak pozitif testi paylaşma diye yorum yapıyor. Yahu burada insanlar her türlü kendisiyle alakalı konu açıp konuşma birşey danışma ihtiyacı duyabiliyorken çift çizgi test görünce neden olumsuz yorum yapıp rahatsız oluyorsun ki o zaman yorum yapma konuyu görmemezlikten gel.

Cok.guzel bu cizgiyi görmek cok mutlu ediyo peki adet oncesi yaptiniz mi ben 4 gun kala bir de dun yaptim negatif bugun yada yarin olmam gerekiyo daha olmadim

Cok.guzel bu cizgiyi görmek cok mutlu ediyo peki adet oncesi yaptiniz mi ben 4 gun kala bir de dun yaptim negatif bugun yada yarin olmam gerekiyo daha olmadim
İnşallah sizde çift çizgi görürsünüz. Ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik anlaşılmıyordu, adete 1 gün kala normal gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…