Testime bakar mısınız kızlaaar

seeeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
9
3
1
32
Kızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bakar mısınız

Eklentiler

• image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bakar mısınız
Bu test artı med markamı öyleyse hiç güvenilir değil bende 9 gün gecikmen var iki kez yaptım bundan ikisinde silik çizgi normal kaset test negatif ve bebetime nin erken gebelik ve kaset testini bugün yaptim erken olan negatif digeri hafif çıkan ikinci çizgi belli belirsiz

C.tesi kan verdim acilden negatif çıktı aradan üç gün geçti hala gelmedi adetim Kan verdim bugün sağlık ocagindan sonuç yarın belli olcak bakalım

Kızlar merhaba benımde yarın adet gunum awox test yaptım sabah böyle çıktı

Kızlar bugün bende yaptım 28 inde ovitrelle iğne vurulmuştum 9 gün geçti üstünden awox test

Eklentiler

• 57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 111
Çok teşekkür ederim bende dua ediyorum inşallah iğne etkisi değildir kendi pozitifliğidir diye 14. Gün olunca tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah doğrudur
Insallah cnm bnmde boyle silikti hatta var yok gibi bsydi herkes bana negatif dedi ama o cizgiyi ben gordum ve suan bebek bekliyorum darisi sana

Insallah cnm bnmde boyle silikti hatta var yok gibi bsydi herkes bana negatif dedi ama o cizgiyi ben gordum ve suan bebek bekliyorum darisi sana
Ciddi misin çok seviindim Rabbim inşallah bu duyguyu herkese yaşatır sende mi iğne falan kullandın peki benle aynı süreç mi bana umut olursun gerçekten

Ciddi misin çok seviindim Rabbim inşallah bu duyguyu herkese yaşatır sende mi iğne falan kullandın peki benle aynı süreç mi bana umut olursun gerçekten
Yok igne degl benim tiroidim yuksekti bende ilac kullandim rabbim gonlune gore versin insallah duamdasn cnm guzel haberlerinj aliriz insallah

Yok igne degl benim tiroidim yuksekti bende ilac kullandim rabbim gonlune gore versin insallah duamdasn cnm guzel haberlerinj aliriz insallah
İnşallah canım inşallah by arada benimde öyleydi
Benim sürecim o kadar uzun ki özelde anlatıyım dinlemek istersen beni

Days doctor markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…