- 7 Kasım 2019
- 6.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.291
- 198
daha 10 gun gecmedı mı ıgne ustunden . varsa da daha kana karısmamıstır kı ıdrara karıssın . erken yapmıssın benım dusunceme gore :) 2 gun daha sabredıver :)Ya ilk defa duydum bunu 100 bhcg algılıyor diye duymuştum bende umarım bende yanılır da iğne etkisinden çıkmış olır test pozitife döner
Öyle yapacam daha bekleyecem bakalım teşekkür ederimdaha 10 gun gecmedı mı ıgne ustunden . varsa da daha kana karısmamıstır kı ıdrara karıssın . erken yapmıssın benım dusunceme gore :) 2 gun daha sabredıver :)
Evet erken gebelik testi
Var gibi benimde aynı bu şekil bende kan vermek için bekliyorum bı kaç gün vala seninde güzel haberini bekliyoruz canımHamilelik var mı hanimlar
3 üstü benşm yüksek dendi de ilaç falan verilmedi kadın doğum doktoruna sordun gebelikten sonrası önemli dedi5 gecmisti tam hatirlmiyom ama indir inincede gebelik oldu cok dikktli olun varsa kesinlikle ilaci ihmal etmeyin
Benim 3tane yavrum var kızım 6 aylık daha ve biçok rahatsızlığım var ne yapacağım bilmiyorum çok kafam karışık.senin insallah vardırVar gibi benimde aynı bu şekil bende kan vermek için bekliyorum bı kaç gün vala seninde güzel haberini bekliyoruz canım
İnşallah canım ya seninde hakında hayırlısı neyse o olsın canımBenim 3tane yavrum var kızım 6 aylık daha ve biçok rahatsızlığım var ne yapacağım bilmiyorum çok kafam karışık.senin insallah vardır
Tamam cnm sen genede dahiliyeye gozuk Hamilelikte bir an yukselebiliyor bildigim biri var 5 aylik bebegini kaybetti rabbim kimseye yasatmasin onleminj al gene cunku dahiliyenin alani orda kan ver cocuk dusunuyom der o ilac yazar3 üstü benşm yüksek dendi de ilaç falan verilmedi kadın doğum doktoruna sordun gebelikten sonrası önemli dedi
Tamamdır çok teşekkür ederimTamam cnm sen genede dahiliyeye gozuk Hamilelikte bir an yukselebiliyor bildigim biri var 5 aylik bebegini kaybetti rabbim kimseye yasatmasin onleminj al gene cunku dahiliyenin alani orda kan ver cocuk dusunuyom der o ilac yazar
Adetime 3 güne kala awoxla yaptım bakabilirsinizKızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bakar mısınız
Hayırlısı olsunKızlar adetime 3 gün kaldı bugün awoxla yaptım güvenilir diye sizce var mı ya
Adetimin geçmesini beklemeyim dimiHayırlısı olsun, yarın kan veriiiin , bende bugun pozitifi gördüm bende yarın kan vericem mikroçipli aşılama olmuştum
Test çok netttt bence var yarın kan ver awox yalancı pozitif çıkartmaz benimde bu şekildeAdetimin geçmesini beklemeyim dimi
Adetinize kaç gün kala yaptınız bu testi var sizde hamilelikTest çok netttt bence var yarın kan ver awox yalancı pozitif çıkartmaz benimde bu şekilde
2 gün var bugun lekelenmem olduAdetinize kaç gün kala yaptınız bu testi var sizde hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?